Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bradatý Frasier s maličkou dcérkou v bazéne: Veď vyzerá ako jej pradedo!

Zostarnutý Kelsey Grammer sa ešte tesne pred šesťdesiatkou venuje otcovským povinnostiam. Zobraziť galériu (10)
Zostarnutý Kelsey Grammer sa ešte tesne pred šesťdesiatkou venuje otcovským povinnostiam. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Duchom nestarne! Hoci je Kelsey Grammer (58) vekovo dostatočne zrelý na to, aby bol starým otcom, on si takpovediac na staré kolená doprial ešte jednu ratolesť. Jeho osemmesačná dcérka síce pôsobí nanajvýš roztomilo, no z otca zrejme bude mať zmiešané pocity. Obľúbený komik totiž už teraz holduje imidžu, ktorý z neho robí starca.

Na vymieňanie plienok nikdy nie je neskoro! Tohto hesla sa v súkromnom živote zrejme držal aj seriálový Frasier, ktorý sa stihol oženiť už po štvrtýkrát. Jeho vyvolená Kayte Walsh síce čakala dvojičky, no nakoniec v júli minulého roka priviedla na svet dcérku Faith Evangeline Elisu. Maličká rastie ako z vody a užíva si všetky radovánky, ktoré jej rodičia doprajú. Kelsey Grammer však medzi bežných otcov rozhodne nepatrí.

Populárny seriálový hrdina si nad veľkonočnými svatkami hlavu príliš nelámal a vyrazil za slnečnými lúčmi na vyhriatu Floridu. O rodinnú dovolenku, prirodzene, nebola ukrátená ani jeho najmladšia ratolesť. Tá sa v hotelovom bazéne cítila ako malá rybka vo vode. Prispelo k tomu náručie otca, ktorý si intímnu pohodu vychutnával s hustou bradou poznačenou šedinami. Jeho temeno namiesto vlasov zívalo prázdnotou v podobe postupujúcej plešiny. S takýmto zovňajškom herec výrazne zostarol a s dieťaťom na rukách pôsobil ako pradedo.

Aj keď Faith nedovŕšila ešte ani prvý rok života, už teraz prejavuje svojské nálady. „Je to naozaj výnimočný malý individualista, naozaj očarujúca osobnosť. Faith zbožňuje, keď si niekoho pripúta. Nedávno mala zopár náladových výstupov, čo nás prekvapilo, ale určite si s nimi poradíme,“ nechal sa počuť pyšný päťnásobný tato v rozhovore pre E! news. Ktovie však, ako sa s jej náladovosťou popasuje v sedemdesiatke, keď dcéru ovplyvní puberta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu