Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Otec roka: Na párty Playboya žúroval do rána – len s trojmesačnou dcérou!

Kelsey Grammer sa so svojou 3-mesačnou dcérkou Faith vybral na divoký žúr do rezidencie Playboy. Zobraziť galériu (11)
Kelsey Grammer sa so svojou 3-mesačnou dcérkou Faith vybral na divoký žúr do rezidencie Playboy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ten sa ale vyznamenal! Hoci sa Kelsey Grammer (57) stal po piaty raz otcom krátko pred šesťdesiatkou, svoje rodičovské povinnosti si vychutnáva plnými dúškami. Nedávno narodenej dcérky Faith sa nedokáže vzdať ani na divokom halloweenskom večierku. Bábätko priniesol do hniezda erotiky a držal ho tam až do skorých ranných hodín.

Nezohnal opatrovateľku? Celebrity za veľkou mlákou uplynulý víkend žili Halloweenom a odviazanými večierkami. Medzi nimi nechýbal ani Kelsey Grammer, ktorého slovenský divák pozná najmä ako psychiatra Dr. Frasiera Cranea. Vo vile impéria Playboy sa však pred pár dňami nezapísal práve najlepšie. Medzi sporo odeté dámy totiž dorazil s rodinou – manželkou Kayte (32) a trojmesačnou dcérkou Faith.

Hollywoodsky veterán sa podľa portálu TMZ zabával po boku Paris Hilton a iných známych osobností zo sveta šoubiznisu až takmer do rána. Jeho dve dievčatá túto tortúru museli absolvovať s ním, čo sa nepáčilo viacerým hosťom. „Prečo ku*va má Kelsey Grammer na párty v rezidencii Playboy novorodeniatko!?!?!?“ pýtala sa rozhorčenie jedna z playmate svojich nasledovníkov v sieti Twitter. Na to zareagovala hercova exmanželka Camille Grammer, ktorá s ním má dve ratolesti: „Bože môj, to nemôže byť pravda!“

Medzičasom sa pre médiá vyjadril aj Kelseyho hovorca. Ten nechápe, prečo sa okolo víkendového žúru vôbec robí taký veľký rozruch. Grammerovci totiž svoje dieťa berú od samého začiatku všade so sebou. Údajne sa dlho nezdržia a odídu skôr, ako párty začne byť príliš hlučná. Zdá sa teda, že malá Faith nemá na výber – po oslavách pre dospelých sa musí s rodičmi vláčiť už od kolísky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu