Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Intímne tajomstvo Michaela Douglasa: O tomto nevedela ani jeho krásna žena!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Zobraziť galériu (13)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Rodinné trápenie! Aj keď sa Michael Douglas (68) počas svojej bohatej hereckej kariéry zhostil naozaj všakovakých úloh, na staré kolená prekvapil stvárnením homosexuálnej hudobnej legendy. A ako vyšlo najavo, za týmito ambíciami stojí hlbší zmysel, o ktorom netušila ani hercova manželka Catherine Zeta-Jones (43). Čím sa hollywoodsky veterán vo svojom vnútri tak veľmi zožiera?

Ťaží ho pocit viny! Michael Douglas síce vo svete kinematografie predstavuje zvučný pojem, no z rodinného klanu nie je zďaleka jediným, kto sa uberal týmto smerom. K významným hercom patril aj jeho otec Kirk a polovičný brat Eric, ktorého hviezdnu dráhu poznačila závislosť na alkohole i tabletkách a užívanie drog. Navyše sa roky vyrovnával s týraním zo strany otca, pretože bol gay. A práve tento fakt Michaela viedol k tomu, aby kývol na kontroverznú rolu v životopisnej snímke Behind the Candelabra.

„Michael sa obviňuje, že Ericovi nebol nablízku. Nemal čas, pretože bol príliš zaneprázdnený kariérou a manželstvom,“ priblížil hercove výčitky svedomia jeho najlepší priateľ americkému plátku National Enquirer. „Stále ho prenasleduje bratova smrť predávkovaním. Preto zobral tú úlohu Libracea, urobil to pre Erica. Je to jeho spôsob nápravy,“ vysvetlil ďalej spomínaný zdroj.

O Douglasovom vnútornom trápení údajne nemala tušenie ani jeho zákonitá polovička. „Napriek tomu, že Catherine vie o tom filmovom projekte, Michael pred ňou zatajil skutočnú hĺbku beznádeje, ktorá ho drží v agónii z Ericovej smrti. Catherine nemá poňatia, ako sa Michael zožiera nad tým, čím si Eric prešiel. Bol gayom od skorého veku, pretože jeho správanie bolo veľmi zženštilé,“ dodal hercov blízky kamarát. O tom, že nakrúcanie stálo takmer sedemdesiatnika obrovské úsilie, svedčia náročné sexuálne scény. Biografická dráma sa pritom ani nedostane na strieborné plátno, nakoľko ho sponzoruje televízna stanica HBO.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu