Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prekrásna Catherine Zeta-Jones na premiére: Uchvátila zvodnou čipkou!

Catherine Zeta-Jones zažiarila na hollywoodskej premiére v rafinovaných čipkovaných šatách. Zobraziť galériu (22)
Catherine Zeta-Jones zažiarila na hollywoodskej premiére v rafinovaných čipkovaných šatách. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Je späť v závideniahodnej forme! Hoci sa Catherine Zeta-Jones (43) v uplynulých týždňoch trápila pre svoje psychické problémy a údajné nezhody s manželom, tento týždeň zažiarila ako skutočná diva. Ladné krivky nahodila do luxusnej róby a svojím úsmevom totálne ovládla slávnostnú premiéru.

Opäť prekvitá! Catherine Zeta-Jones má za sebou nie celkom vydarené obdobie, počas ktorého dobrovoľne podstúpila hospitalizáciu na psychiatrickej klinike pre svoju bipolárnu poruchu. Aby toho nebolo málo, v médiách sa objavili informácie o jej manželskej kríze. Tá mala zájsť až tak ďaleko, že Michael Douglas sa údajne odsťahoval z ich spoločnej vily. Uplynulá noc však patrila uvedeniu snímky Red 2 do amerických kín, ktoré mala pod palcom očarujúca herečka s dokonalou úpravou.

Catherine sa na červenom koberci zjavila v noblesnej čiernej róbe bez ramienok. Z materiálu síce dominovala čipka, no tá bola podšitá a vytvárala dojem minišiat s vlečkou. Hollywoodska stálica tak nechala vyniknúť nielen svojmu objemnejšiemu dekoltu, ale tiež štíhlym nohám. Tým najväčším magnetom pre objektívy sa však stal žiarivý a priateľský úsmev, ktorý herecká hviezda rozdávala na všetky strany.

Tmavovlasá siréna sršala dobrou náladou a ochotne odpovedala na otázky novinárov týkajúce sa nakrúcania. „Keď som si po prvý raz prečítala scenár, tá postava zo mňa doslova vyskočila. Je neskutočne zábavná, pretože ide o nebezpečnú dračicu – špiónku so sexepílom. Dokonca aj nosiť vysoké podpätky a bežať v nich naprieč parížskymi ulicami bola pre mňa zábava,“ pochvaľovala si Catherine v nedávnom rozhovore. Ostáva len dúfať, že znovu nájdený optimizmus jej vydrží aj do nasledujúcich mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu