Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Michael Douglas predsa opustil božskú Catherine: Rozvod po 13-ich rokoch!

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas Zobraziť galériu (11)
Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ich idylickej láske je naozaj koniec! Hoci sa už pred polrokom v kuloároch šírili fámy, že manželstvo Michaela Douglasa (68) je v troskách, párik spolu naoko fungoval ďalej. Ako sa ale zdá, vzťahovú krízu sa zažehnať nepodarilo a očarujúca Catherine Zeta-Jones (43) zostala sama. Jedinou útechou jej môže byť štedré odškodné.

Už ich nič nespája! Ešte vo februári sme vás na Topkách informovali, že harmonický zväzok jedného z ostro sledovaných hollywoodskych párov poriadne škrípe a je na najlepšej ceste k rozvodovému konaniu. Po týchto dohadoch nasledovala hospitalizácia Catherine Zeta-Jones na psychiatrii pre jej bipolárnu poruchu, no manžel Michael Douglas z pohľadu médií stál po jej boku. Teraz vyšlo najavo, že dvojica už naozaj mesiace žije oddelene a ich spoločnému šťastiu je definitívny koniec.

Rozchod páru naznačilo to, že herecký veterán si pred mesiacmi zbalil kufre. Odsťahoval sa totiž ku kamarátovi, ktorého vila je vzdialená len niekoľko kilometrov od rezidencie, kde zostala Catherine s deťmi Dylanom a Carys. Podľa magazínu Star, ktorý priniesol čerstvé informácie na titulnej strane, prominentní manželia už podpísali dohodu o takpovediac „bolestnom“ pre hviezdnu štyridsiatničku. Tá by mala ako kompenzáciu zinkasovať úctyhodných 300 miliónov dolárov.

Catherine sa s rozvodom zrejme nebude vyrovnávať ľahko, no odlúčenie sama vidí ako jediné riešenie. „Je pre mňa veľmi ťažké, že viac času trávim v Amerike ako vo Walese. Pochádzam z veľmi súdržnej rodiny a všetci mi nesmierne chýbajú,“ naznačila herečka v rozhovore možný návrat do svojho rodiska.

Zaľúbenci s 25-ročným vekovým rozdielom svoju lásku spečatili v roku 2000 vo vychytenom newyorskom hoteli, kam pozvali až 350 hostí. Nechýbal medzi nimi Tom Cruise, Brad Pitt, či režisér Steven Spielberg. V posledných rokoch si manželia boli veľkou oporou počas zdravotných ťažkostí, ktoré ich skúšali. Bohužiaľ, ich cesty sa nakoniec definitívne rozišli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu