Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvodná Češka Kurková sa nezdá: Pozrite sa, čo stvárala s hlavou na zemi!

Karolína Kurková odhodila zábrany a pred kamerami sa vrhla na break dance. Zobraziť galériu (19)
Karolína Kurková odhodila zábrany a pred kamerami sa vrhla na break dance. (Zdroj: Today show)

NEW YORK – Nie je z cukru! Hoci väčšina modeliek sa pred kamerami zásadne predvádza s dokonalou vizážou a v uhladenom štýle, Karolína Kurková (29) sa dokáže naozaj odviazať. Tento týždeň prekvapila v televíznej šou, kde si trúfla na zaujímavý kúsok. V saku a lodičkách sa vrhla na zem, aby si zatancovala break dance.

Nie je „len“ pekným vešiakom na šaty! Rodáčka z Děčína už celé roky hviezdi vo svete modelingu a zapája sa do najrôznejších projektov. Výnimočným preto nebola ani jej utorková účasť v programe Today, kde si zmerala sily s detskými tanečníkmi. Tentoraz však nešlo o nijaké ladné pohyby, ale o pomerne krkolomné ťahy pouličného umenia.

Karolína Kurková zavítala medzi formáciu Knicks City Kids nahodená v kožených nohaviciach, v elegantnom saku s kvetinovou potlačou a na nohách jej nechýbali béžové lodičky. Ani takáto módna kreácia ju však neodradila o toho, aby sa čo-to priučila od malých nadšencov break danceu. Jeden z chlapcov jej ukázal, ako sa dokáže roztočiť na hlave a česká krásavica sa bez mihnutia oka k nemu pridala.

„Dala tomu šancu a hoci jej ťah nebol úplne dokonalý, snaha bola naozaj úžasná,“ prezradil očitý svedok zo zákulisia denníku The New York Post. Ako však vyšlo najavo, break dance nie je jediným moderným tancom, ktorý známu modelku oslovil. Už celé týždne vraj po večeroch nacvičuje kroky ošiaľu v podobe choreografie na hit Gangnam Style. „Karolína strávila každý večer na balkóne celé hodiny učením sa tanečných krokov – jazdila na imaginárnom koni. Nikdy predtým som ju nevidela, že by bola do niečoho tak zažratá,“ nechala sa počuť jej blízka kamarátka. Ako sa teda zdá, aj v očarujúcich modelkách sa môže skrývať nezvyčajný tanečný talent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu