Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexi návrat Kurkovej: V Prahe vytasila božské nohy a odhalila prsník!

Sexi modelka Karolína Kurková na českom móle vytasila ženské zbrane. Zobraziť galériu (18)
Sexi modelka Karolína Kurková na českom móle vytasila ženské zbrane. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Na domácej pôde sexi ako nikdy predtým! Hoci Karolína Kurková (29) patrí k mimoriadne úspešným modelkám, stretnúť ju na móle v rodnom Česku patrí k nevšedným okamihom. Svetoznáma kráska však pre charitu zavítala do hlavného mesta, kde sa predviedla v plnej zbroji. Uchvátila hriešne dlhými nohami aj odvážnym dekoltom.

Ohúrila! Karolína Kurková síce brázdi svetové metropoly a pôsobí ako jeden z anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne, no osud detí v rodnej krajine jej rozhodne nie je ľahostajný. Presvedčila o tom v pondelok, keď sa v Prahe zhostila úlohy hlavnej hviezdy benefičného večera Fashion for Kids 2013. Jedinečnú módnu šou okorenila značnou nádielkou svojho sexepílu.

Plavovláska sa na móle blysla v hneď niekoľkých kreáciách, ktoré nechali vyniknúť jej zvodným krivkám. Rafinované modely poodhalili jej dlhé a štíhle nohy, no nechýbali ani hlboké výstrihy. V istom okamihu tak Karolíne vykukla aj časť obnaženého prsníka. Všetko však zachránil jej žiarivý úsmev a o faux-pas nemohlo byť ani reči.

Sexi modelka Karolína Kurková
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: showpix.cz)

Keď česká krásavica nepracuje, zdržiava sa v New Yorku, kde spolu so zákonnou polovičkou Archiem Drurym vychováva štvorročného syna Tobina. Do Prahy si odskočila vďaka spolupráci s kolegyňou Terezou Maxovou, ktorej nadácia pomáha sirotám a všetkým ratolestiam s neľahkým osudom. Výťažok z charitatívnej prehliadky poputuje na pomoc deťom bývajúcim v detských domovoch.

Ak ste zvedaví, v čom zažiarila Karolína Kurková a iné známe dámy v tento večer, pozrite si ich na ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu