Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fešákom už v kočíku: Ktorej krásnej Češke patrí tento malý Superman?

Z takmer trojročného Tobina rastie veľký fešák. Ktorá modelka má na tom podiel? Zobraziť galériu (11)
Z takmer trojročného Tobina rastie veľký fešák. Ktorá modelka má na tom podiel? (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Je to mamin maznáčik! Hoci malý Tobin Jack onedlho oslávi ešte len tretie narodeniny, na fotografov cerí mliečne zúbky s rovnakým šarmom ako zatiaľ najdôležitejšia žena jeho života. Uhádnete, ktorá úspešná rodáčka z Čiech sa môže pochváliť roztomilým synčekom?

Sú zohraná dvojica! Napriek tomu, že si Tobin zatiaľ vychutnáva bezstarostný svet hračiek, aj v útlom veku vie, ako si získať svoje okolie. Malý blondiačik totiž pravdepodobne zdedil úsmev a roztomilé črty tváre po svojej oslnivej mamine. Lepšiu spoločnosť by si tak na kočíkovanie ani nemohol priať. Po parku ho tento týždeň vozila rovnako usmiata Karolína Kurková (28).

Karolína Kurková s takmer
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rodáčka z Děčína svojho prvého potomka splodila s Archiem Drurym, ktorému tesne pred pôrodom povedala oficiálne „áno“. Odvtedy si nažívajú ako sympatická rodinka, dôkazom čoho môže byť nedávna prechádza medzi newyorskou zeleňou. Len čo chlapec zbadal paparazzov, v tričku s logom Supermana ich okamžite obdaroval širokým úškrnom. Už od raného detstva zrejme vie, čo sa na superhrdinu vlastne patrí.

Karolína svojho poslušného chlapčeka poškrabkala po hlave a ďalej pokračovala v ceste. So sebou si tentoraz niesla aj modrý batôžtek s oblečením na lekciu jogy. Ako niekdajší anjel prestížneho výrobcu spodnej bielizne už na svojej postave zrejme nemusí otrocky drieť. V kožených nohaviciach predviedla superštíhle a dlhé nohy, ktoré jej nadelila do vienka matka príroda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu