Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Češka Kurková kráľovnou párty: Pozrite, aké hviezdy zatienila!

Karolína Kurková jednoduchým stajlingom predčila ostrieľané kolegyne z brandže, akými sú Naomi Campbell (vľavo) a Coco Rocha (v strede). Zobraziť galériu (8)
Karolína Kurková jednoduchým stajlingom predčila ostrieľané kolegyne z brandže, akými sú Naomi Campbell (vľavo) a Coco Rocha (v strede). (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Mala jednoznačne navrch! Hoci sa Karolína Kurková (28) neustále pohybuje medzi modelingovou špičkou, v úzadí medzi vychytenými kolegyňami rozhodne nezostáva, práve naopak. Uplynulú noc vo svojom tieni nechala aj také zvučné mená ako Naomi Campbell (42) či Coco Rocha (24). V rafinovaných šatách vystavila na obdiv dlhé nohy a sladkú smotanu zlízala sama.

Opäť v centre pozornosti! O tom, že Karolína Kurková je v modelingovej brandži ako doma, svedčí jej účasť na zbrusu novom projekte. Pod taktovkou Naomi Campbell sa v reality šou The Face zhostila úlohy mentorky, ktorá bude radiť mladým dievčatám ašpirujúcim na kariéru manekýnky. Na párty pri príležitosti odvysielania prvej časti sa pritom ani nemohla zapísať lepšie. Vytasila dlhé nohy v modrých šatách bez ramienok, ktorých sukňa pozostávala len z tenkých prúžkov látky. O nezáujme zo strany fotografov tak nemohlo byť ani reči.

Češka Kurková kráľovnou párty:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Ebenová štyridsiatnička stavila na klasiku a na žúr dorazila v bielej róbe z dielne Azzedina Alaiu, pričom pri príchode ju hrial luxusný kožuch v rovnakej farbe od módneho domu Alexander McQueen. Ďalšia z mentoriek Coco Rocha stavila na čiernu čipku a priehľadný tyl podšitý látkou v telovej farbe. Táto kombinácia však na nej pôsobila ponuro a zbytočne jej pridávala roky navyše.

Češka Kurková kráľovnou párty:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Karolína tak nakoniec zabodovala jednoduchým imidžom, vďaka ktorému vynikla jej prirodzená krása. Veľkú radosť z nej mal zrejme aj manžel Archie Drury, ktorý ju na podujatí sprevádzal. Rodáčka z Ďěčína rozdávala úsmevy na všetky strany a nálepku kráľovnej večera si zaslúžila plným právom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu