Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vulgárne nadávky Karla Gotta v zákulisí: Ku*va, čo sa deje?

Karle Gott už v minulosti šokoval vulgárnym gestom. Zobraziť galériu (8)
Karle Gott už v minulosti šokoval vulgárnym gestom.

PRAHA - Nečakané! V Čechách sa cez víkend konala súťaž Miss, na ktorej už tradične nechýbal ani Karel Gott (73). Spevák má povesť džentlmena, no podľa všetkého mu nie sú cudzie ani vulgarizmy. Kvôli problémom s playbackom si neváhal šťavnato zanadávať.

Dusno v zákulisí! Podľa Leoša Mareša sa počas sobotnej voľby Českej Miss zmenil uhladený Karel Gott na poriadne vulgárneho. Príčinou jeho rozzúrenia sa bol playback. Spevák totiž s pribúdajúcim vekom často využíva celkový alebo polovičný. A ten počas galavečera zlyhal.

Maestro situáciu na pódiu ustál, no v zákulisí to vraj patrične okomentoval. „Karel sa strašne rozčuľoval a nadával zvukárov do ku*iev,” napísal jeden z českých webov s tým, že túto pikošku prezradil vo svojej rannej šou známy moderátor Leoš Mareš.

Topky.sk si túto informáciu overovali uňho samotného. „Napísali to zle. Karel si len uľavil v štýle Ku*va, čo sa stalo?!povedal nám Leoš. „Je ale nutné dodať, že to naštvanie bolo pochopiteľné. No tiež, že zvukári za to nemohli. Pokles napätia neovplyvníte,” dodal. Tak či tak je jasné, že aj džentlmen ako Gott niekedy potrebuje vypustiť paru pomocou štipľavého slovíčka. Alebo vulgárneho gesta. V roku 2009 totiž vo vysielaní televízie Prima ukázal svojim neprajníkom vztýčený prostredník.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu