Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Gottova manželka v úlohe modelky: Ó, Karle, ty sa máš!

Ivana Gottová v úlohe modelky žiarila. Zobraziť galériu (5)
Ivana Gottová v úlohe modelky žiarila.

PRAHA – Lepšia než profesionálky! Počas uplynulého víkendu sa u našich západných susedov konal Anjelský ples, ktorého súčasťou bola tiež módna prehliadka. V úlohe modelky sa netradične ocitla aj manželka speváka Karla Gotta (73) – Ivana (37). Šarmantná dvojnásobná mamička na móle priam žiarila. Pri pohľade na ňu bolo snáď každému jasné, že maestrovi je čo závidieť.

Anjelsky čarovná! Toto slovné spojenie dokonale vystihuje Ivanu Gottovú, ktorá počas sobotňajšieho plesu zožala veľký úspech. Manželke legendárneho speváka to na prehliadkovom móle skutočne svedčalo a medzi profesionálnymi manekýnkami sa rozhodne nestratila.

Zhruba šesťsto hostí si mohlo obzrieť celkovo tridsať modelov z dielne návrhárky Beáty Rajskej. Tá nám prezradila, že so spevákovou manželkou si dobre rozumejú. „Poznáme sa ešte z čias, keď bola slobodná. Obliekala som ju v období, keď boli s Karlom len priatelia,“ povedala pre topky.sk dizajnérka.

Rajská si spoluprácu s blondínkou pochvaľovala. „Ona to vlastne povedala už aj na pódiu, že čo sa týka predvádzania šiat, tak to robí v dvoch prípadoch – keď je to pre charitu a keď sa jedná o moje modely,“ reagovala návrhárka. Ako ďalej dodala, časť výťažku z podujatia poputovala do vybraných detských domovov.

Gottová sa v úlohe modelky cítila príjemne a pochvaľovali ju aj prítomní hostia. Komplimentmi nešetrila ani samotná návrhárka. „Zvládla to excelentne. Bolo to úžasné a noblesné,“ uzavrela Rajská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu