Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vulgárny Gott: Džentlmen Kája vztýčil prostredník do kamery!

Karel Gott so vztýčeným prostredníkom. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott so vztýčeným prostredníkom.

PRAHA – Poriadne ho naštvali! Maestro Karel Gott (70) si v stredu od prezidenta Českej republiky prevzal medailu Za zásluhy. Niektoré české médiá sa kvôli tomu do neho okamžite pustili, pretože si nemyslia, že si ju zaslúži. Gott im však nezostal nič dlžný. Odkázal im desať vztýčených prostredníkov!

Desiatky rokov sa o Karlovi Gottovi hovorilo ako o vyhlásenom džentlmenovi. Zmenila to však politika! Umelec totiž od prezidenta Václava Klausa dostal medailu Za zásluhy. Médiá však špekulovali, či mu patrí miesto medzi doteraz ocenenými vojnovými hrdinami, či politickými väzňami, keďže Gott bol hojne oceňovaný aj komunistickým režimom.

Maestro to však vyriešil takzvaným krčmovým štýlom. Kamerám ukázal, ako si ocenenie váži. Dokonca ho aj pobozkal a všetkým poďakoval. „A nepriateľom takto...“ predniesol Gott a ukázal všetkých desať prstov svojich rúk. A potom prišlo rozuzlenie. „Viete, čo to znamená? To je desaťkrát toto...“ povedal a vztýčil prostredník. Zdá sa, že asi prvýkrát sa podarilo niekomu Karla Gotta poriadne vytočiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu