Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizácka Smotánka vyvolala v Čechách škandál: Všetci špekulujú, či je Gott ko*otom!

Felix Slováček si nekládol servítku pred ústa. Celé Slovensko a Česká republika riešia, či bola urážka adresovaná maestrovi Karlovi Gottovi. Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček si nekládol servítku pred ústa. Celé Slovensko a Česká republika riešia, či bola urážka adresovaná maestrovi Karlovi Gottovi.

BRATISLAVA – Poriadne si zavaril! Naši západní susedia v týchto dňoch neriešia nič iné, iba reportáž, ktorá sa objavila v sobotňajšom vydaní markizáckej Smotánky. Kamery relácie totiž zachytili pikantný rozhovor Felixa Slováčka (70) s manželmi Jurajom (61) a Sisou (48) Lelkesovcami. Na tom by nebolo nič zlé, keby v ňom hudobník nepočastoval svojho dlhoročného a veľmi známeho kamaráta vulgárnymi nadávkami. Škandalózny úryvok ihneď spustil v Čechách vlnu špekulácií, že reč bola o maestrovi Karlovi Gottovi (74).

Koniec priateľstva?! Felix Slováček zrejme nemá vo zvyku dávať si pozor na jazyk. Potvrdilo to aj sobotňajšie vysielanie markizáckej Smotánky. V ňom sa saxofonista o tretej ráno na žúre vyjadril, že jeho veľmi známy kolega je „nevyspytateľný ko*ot”. Táto poznámka vyvolala u našich západných susedov pohoršenie a škandál. Všetky médiá totiž hudobníka podozrievajú z toho, že hovoril o Karlovi Gottovi.

Predmetom debaty, pri ktorej si Slováček nekládol servítku pred ústa, bola vraj prípadná spolupráca Sisy Lelkes Sklovskej a Karla Gotta. Speváčka vraj od hudobníka chcela, aby sa o nej maestrovi zmienil. „To ti nemôžem sľúbiť, pretože on je nevyspytateľný ko*ot poslednú dobu,” poznamenal pred kamerami Smotánky Felix. Či však bola reč skutočne o Gottovi, v relácii prezradené nebolo.

Slováček sa ale vehementne bráni, že by takto vulgárne nadával na svojho dlhoročného priateľa. „V žiadnom prípade to nebolo o Karlovi. To je nezmysel, nebol by dôvod. Veď spolupracujeme päťdesiat rokov,” reagoval rázne pre portál super.cz hudobník. Na otázku, koho mal počas rozhovoru na mysli, však neodpovedal. Respektíve, nespomína si. „Bolo ráno. Keď človek niekde sedí a pije, tak čo ja viem, o kom som mohol hovoriť?! Karla do toho primotali asi len preto, že sa im tie slová ko*ot a Gott rýmujú. Podľa mňa by som tak o Karlovi nehovoril, ani keby som mal v sebe desať promile,” dodal Felix. O kom teda skutočne bola reč, vie zrejme len pár zainteresovaných osôb. Priestor na vyjadrenie sme dali aj Sise Lelkes-Sklovskej, no tá na naše otázky nereagovala. Viac svetla do kauzy teda nevniesla.

VIDEO: Tento úryvok markizáckej Smotánky poriadne pomútil vody šoubiznisu. 

Felix Slováček v Smotánke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu