Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Karel Gott skončil v nemocnici: Prvýkrát za 23 rokov ruší slovenské koncerty!

Karel Gott Zobraziť galériu (7)
Karel Gott (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Český spevák Karel Gott (73) musel pre chorobu preložiť koncerty v Poprade a Prešove, ktoré mal absolvovať dnes a v nedeľu 12. mája. Lekári mu diagnostikovali zápal hrtanu. Šnúra sa odkladá na koniec júna.

"Joseph Traboulsi z oddelenia ORL a chirurgie hlavy a krku z Nemocnice na Homolke diagnostikoval Karlovi Gottovi zápal hrtanu a odporučil mu zatiaľ týždeň absolútneho hlasového pokoja. Naposledy zrušil Karel Gott svoj koncert počas nemeckého turné Ein Abend mit Karel Gott 3. novembra 1990 v Limburgu," uviedli Jaroslava Herzerů a Jan Adam z manažmentu speváka. Spevák sa na východe Slovenska predstaví v náhradných termínoch do konca júna 2013. Konkrétne termíny organizátori zverejnia na budúci týždeň. Predané vstupenky zostávajú v platnosti.

Karel Gott absolvoval na jeseň veľké turné po Česku a Slovensku, ktoré bolo najúspešnejším v jeho kariére. V rámci neho sa predstavil aj v štyroch slovenských mestách - Žiline, Zvolene, Košiciach a Bratislave, pričom všetky tieto koncerty sa mu podarilo vypredať. Pre veľký úspech jesennej šnúry sa "Zlatý hlas z Prahy" rozhodol tento rok v koncertovaní pokračovať v mestách, ktoré sa vlani do programu nezmestili. Okrem Prešova a Popradu zavíta aj do Skalice, kde sa ukáže 3. júna. Okrem Gottových najväčších a najznámejších hitov zaznejú na vystúpeniach aj piesne, ktoré predtým na koncertoch nespieval a tiež skladby z jeho posledných albumov Sentiment (2011) a Dotek lásky (2012).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu