Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Christina Aguilera po drastickej diéte: Konečne opäť vyzerá k svetu!

Christina Aguilera v novembri minulého roka a v súčasnosti Zobraziť galériu (15)
Christina Aguilera v novembri minulého roka a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Popracovala na sebe! Odkedy sa z Christiny Aguilery (32) stala vypapaná bacuľka, jej hmotnosť kolísala ako na húsenkovej dráhe. A hoci ešte donedávna vyhlasovala, že svoje korpulentné krivky miluje, tento týždeň sa pred fotografmi zvŕtala vo vylepšenej forme a v lichotivom outfite.

Vstúpila si do svedomia? Keď sa Christina Aguilera minulý rok objavila na odovzdávaní Amerických hudobných cien, svojich kolegov z brandže, ale aj zástupcov médií prekvapila obrovským zadkom v šatách, ktoré ju opticky rozširovali. Na štvrtkovom uvedení štvrtej série populárnej šou The Voice (v našich končinách známej ako Hlas) sa však jej autorka predviedla v celkom inom svetle. Schudnutú tvár dopĺňali vyformované nohy.

Blondínka stavila na krátke šaty so širšou zvlnenou sukňou, ktorá efektne prekrývala oblejšie boky. Christina navyše tentoraz nepoužila ani príliš výrazný mejkap a nechala tak vyniknúť svojej prirodzenosti. O zoštíhľujúci efekt sa postaral tiež opasok a bronzová pokožka v podobe falošného opálenia. S určitosťou však možno skonštatovať, že nešlo len o optické triky a hudobná diva schudla nemálo kilogramov.

Zaujímavosťou je, že v súvislosti s kyprým pozadím americkej speváčky sa už špekulovalo aj o umelých vypchávkach. „Christina má široký zadok, ale určite nie taký veľký, aký ho predviedla na ceremónii AMA. Bolo očividné, že pod šatami mala vypchávky na nohavičkách. Chcela mať okrúhlejší zadok ako jej priateľská rivalka Nicky Minaj, o ktorej sa hovorí, že má chirurgické implantáty,“ citoval svoj zdroj plátok National Enquirer. V každom prípade však treba uznať, že Aguilera si svoj návrat do svetla reflektorov po niekoľkomesačnej odmlke ani nemohla zariadiť lepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu