Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Beyoncé na titulke s krivkami „krv a mlieko“: Pozrite, ako na ne tvrdo drie!

Beyoncé má síce krivky venuše, no tie ju stoja množstvo úsilia aj sebazaprenia. Zobraziť galériu (11)
Beyoncé má síce krivky venuše, no tie ju stoja množstvo úsilia aj sebazaprenia. (Zdroj: Shape)

LOS ANGELES – Hviezdnu formu nemá zadarmo! Hoci je Beyoncé (31) hudobnou a módnou ikonou pre milióny fanúšičiek, po pôrode to so zhadzovaním kíl rozhodne nemala jednoduché. Dnes sa síce na obálke známeho magazínu pýši proporciami venuše, no týždne po tom, čo priviedla na svet dcérku, jej nebolo všetko jedno. Čo musela obetovať, aby znova ohúrila dokonalým zovňajškom?

Musela bojovať sama so sebou! Keďže Beyoncé už čoskoro vyrazí na koncertné turné, v rámci ktorého zavíta aj na Slovensko, musí v očiach médií a priaznivcov svojej hudby vyzerať v top forme. Nie náhodou preto zdobí titulnú stranu čerstvého čísla časopisu Shape. V otvorenom rozhovore však priznala, že na chudnutie musí vynaložiť viac úsilia, než by fanúšikovia čakali. Preverilo ju takmer 26 kíl, ktoré musela zhodiť do troch mesiacov po pôrode.

Kučeravá diva sa pre stránky spomínaného magazínu nechala zvečniť vo viacerých outfitoch, v ktorých vynikla jej figúra presýpacích hodín. Aby však mohla vystaviť na obdiv ploché bruško a vyformované nohy, musela si strážiť kalorický limit, vylúčiť mnohé suroviny z jedálneho lístka a predovšetkým tvrdo makať na tanečných tréningoch.

„Nemala som veľa času schudnúť, pretože som si naplánovala vystúpenie tri mesiace po pôrode, čo by som už nikdy viac neurobila,“ zaspomínala si na náročné obdobie z minulého roka. V jej prípade však veľkú úlohu zohrala najmä genetika: „Nepatrí k osobám, ktoré sú prirodzene štíhle. Som človek, ktorý musí pracovať na tom, aby udržal svoje telo vo forme.“ A aký je jej recept na popôrodnú štíhlosť? Až 80% úspešnej diéty vraj tvorí samotné zloženie stravy. To v praxi znamená minimum kalórií, žiadne červené mäso, ale ryby a cestoviny s ryžou nahradené obilninou menom quinoa. Prehrešky si speváčky dovolí iba v jeden deň v týždni, ktorý zvyčajne padne na nedeľu. A tá sa nesie v znamení pizze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu