Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podarené duo: Beyoncé naostro tasila vnady, jej sestra prišla bez nohavíc!

Beyoncé na premiéru dorazila naostro a poodhalila prsia, jej sestra Solange pútala pozornosť Zobraziť galériu (14)
Beyoncé na premiéru dorazila naostro a poodhalila prsia, jej sestra Solange pútala pozornosť "dole bez". (Zdroj: SITA)

NEW YORK – To je ale rodinka! Hoci sa Beyoncé (31) nedávno medzi smotánkou premávala v cudnom overale, na vlastnej premiére si závan sexepílu dokonale vynahradila. V róbe bez bielizne odhalila svoje vnady, no v centre pozornosti nestála sama. Prikvitla k nej sestra Solange (26) v šatách tesne pod zadok. Ktorá z nich bola viac sexi?

Bolo sa na čo pozerať! Hudobná diva Beyoncé uplynulú nedeľu módnych kritikov poriadne zaskočila, keď na odovzdávaní prestížnych cien Grammy dorazila v zahaľujúcom a pomerne všednom overale. To však neplatilo o dva dni neskôr, kedy slávnostne uviedla dokumentárny film o svojej hviezdnej kariére. Premiéru biografie Life Is But a Dream okorenila poodhaleným poprsím, no do svetiel reflektorov sa pretlačila aj jej mladšia sestra. Tá si svojou dĺžkou šiat koledovala o pikantné faux pas.

Beyoncé siahla po luxusnej róbe z dielne módneho domu Elie Saab, ktorá vďaka priehľadným vsadeniam odhaľovala viac než dosť. Plavovláska bez podprsenky fotografom naservírovala obrysy svojich vnád ako na striebornom podnose. Vzápätí sa však všetka pozornosť paparazzov sústredila na Solange. Tá totiž dorazila s objemným afro-účesom a v bielej kreácii, ktorá pripomínala predĺžený top bez nohavíc. Na obdiv tak vystavila svoje štíhle nohy, no nechýbalo veľa a ukázala by aj to, čo mala pod ultrakrátkym outfitom.

Súčasťou dokumentu je bolestná skúsenosť, s ktorou sa hudobná ikona musela vyrovnať predtým, než priviedla na svet dcérku Blue Ivy. „Asi pred dvomi rokmi som bola prvý raz tehotná. Počula som tlkot srdca, čo bola tá najkrajšia hudba, akú som počula v celom svojom živote. Vyberala som mená. Predstavovala som si, ako moje dieťa bude vyzerať a cítila som sa veľmi matersky,“ otvorila sa pred kamerami. Spomínané dieťa však v ranom štádiu tehotenstva potratila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu