Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ako pravá diva už od mala: Ktorá megahviezda vyrástla z tohto dievčatka?

Ktorá svetoznáma speváčka už v detstve stvárňovala malú divu na pódiu? Zobraziť galériu (9)
Ktorá svetoznáma speváčka už v detstve stvárňovala malú divu na pódiu? (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Na hviezdnu dráhu sa pripravovala už od útleho detstva! Hoci dnes má svet popu takpovediac pri nohách, úspech jej do lona nespadol ako mnohým rýchlokvaseným celebritám. Fenomenálna speváčka tvrdo pracovala na svojich hlasivkách a celkovom imidži už v čase, keď drala školské lavice. Uhádnete, ktorá dáma žila v pozlátke už od mala?

Poctivý tréning robí majstra! V duchu tohto hesla sa na svoju kariéru pripravovala aj čokoládová hviezda, ktorá už krátko po tridsiatke patrí k najlepšie zarábajúcim umelcom súčasnosti. Vďačí za to nielen zlatu v hrdle a skvelému tímu, ale tiež rôznym súťažiam a vystúpeniam z detských čias. Tréma, poctivé hlasové cvičenia a kostýmové skúšky do dnešnej podoby vyformovali speváčku Beyoncé.

Exotické šaty zo zlatej nablýskanej látky a turban z rovnakého materiálu, obrovské náušnice, dokonalý mejkap – aj takýmto spôsobom trávila matka malej Blue Ivy svoje detstvo. O spomienkovú fotografiu sa nedávno podelila s fanúšikmi prostredníctvom siete Instagram. Svojim priaznivcom zrejme chcela pripomenúť, že sa ako diva už narodila a neustále na sebe tvrdo pracovala od útleho veku.

Ako k princeznej sa Beyoncé správa aj k svojej jedinej dcérke, ktorú patrične rozmaznáva. Počas práve prebiehajúceho turné má dievčatko stoličku s vlastným menom a prioritu číslo jeden. Hviezdny hlas svojej mamy si však bude môcť vychutnať, až keď bude staršia. „Svoj hlas na štýl Beyoncé si nechávam len pre pódium, inak mám obyčajný mamičkovský hlas. Pamätám si na príhodu z úst Céline Dion, ktorá raz prezradila, že keď spievala svojim deťom, plakali,“ nechala sa speváčka počuť v nedávnom interview k animovanému filmu Epic. Je tak celkom možné, že v jej šľapajách sa Blue Ivy nevyberie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu