Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Beyoncé je už v Bratislave: Maskovala sa okuliarmi, dohliadali na ňu gorily!

Beyoncé pristála v piatok popoludní na letisku v Bratislave. Zobraziť galériu (4)
Beyoncé pristála v piatok popoludní na letisku v Bratislave.

BRATISLAVA - Už ju tu máme! Dnešný večer to bude v hlavnom meste žiť najmä koncertom americkej speváčky Beyoncé Knowles (31). Tá pár hodín pred vystúpením pristála na bratislavskom letisku, kam sa dala priviezť súkromným jetom. Kráska si maskovala tvár slnečnými okuliarmi. Na jej bezpečnosť dohliadali riadne silní a veľkí muži.

S úsmevom na tvári! Priaznivci a fanúšikovia speváčky Beyoncé si dnes prídu na svoje. O pár hodín totiž na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave zaznejú najväčšie hity tejto hudobnej divy. Privátne lietadlo obľúbenej umelkyne pristálo na letisku Milana Rastislava Štefánika dnes popoludní. Pri pohľade na krásku bolo viditeľné, že srší dobrou náladou.

Beyoncé na jej koncertnom turné sprevádza tím zložený zhruba zo 150 ľudí. Pop diva si so sebou priniesla aj množstvo batožiny. Pre blondínku je nevyhnutnosťou aj špeciálne 3D zrkadlo, ktoré ju sprevádza na šnúre. Čo sa týka ďalších výnimočných želaní, speváčka si od organizátorov vyžiadala, aby bola jej šatňa zriadená v bielej farbe.

Umelkyni by mali počas pobytu v Bratislave robiť spoločnosť aj manžel Jay-Z a dcérka Blue Ivy, a tak nečudo, že si mamička vyžiadala početnú ochranku a sprísnené bezpečnostné opatrenia.

Beyoncé svojim fanúšikom takto zamávala. Na tvári jej nechýbal úsmev.
Zobraziť galériu (4)
Beyoncé svojim fanúšikom takto zamávala. Na tvári jej nechýbal úsmev.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu