Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kate Middleton ako ju nepoznáme: Strýko vyzradil intímne detaily!

Kate Middleton Zobraziť galériu (6)
Kate Middleton (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LONDÝN – Vedia si užívať! Aj keď mladý kráľovský pár z Británie na prvý pohľad zanecháva distingvovaný dojem, v súkromí si vychutnáva všetky radosti života. Svedčia o tom slová strýka tehotnej Kate Middleton (31), ktorý si pred médiami pustil ústa na špacír. Ako prebiehajú dovolenky urodzenej dvojice za dverami luxusnej vily?

Neuveriteľná chémia! Aj takto vraj možno opísať iskry, ktoré stále lietajú medzi Princom Williamom a jeho očarujúcou polovičkou. Tvrdí to Gary Goldsmith (47), ktorý je strýkom budúcej kráľovnej a ktorý jej veľkoryso otvoril dvere svojho letného sídla na Ibize. Rezidenciu však momentálne predáva za šesť miliónov libier a aby zvýšil svoje možnosti výhodného biznisu, poskytol obšírne interview magazínu Hello!. Čo všetko kráľovský pár počas dovoleniek okúsil?

„Pripravili sme pre nich celý program vrátane výletu člnom na susedný ostrov. Váľali sa tam v liečivom bahne a hoci to dosť špecificky smrdelo, vnímali to ako skvelú zábavu. Neskôr vo vile jeden môj kamarát učil Williama používať mixážny pult ako DJ,“ prezradil Goldsmith detaily z oddychových dní britského páru. Tie zahŕňali tiež hrátky v bazéne či výjazd do nočného klubu. Katin príbuzný je však považovaný za čiernu ovcu rodiny, ktorú v minulosti zachytila kamera, ako šnupe kokaín. Novinárovi v prezlečení dokonca radil, ako si objednať brazílske prostitútky. Niet sa preto čo čudovať, že ho kráľovský dvor označil za „zradcu, ktorý ťaží z rodinných vzťahov“.

Či práve 16-stranový podrobný rozhovor prinesie Goldsmithovi solventných kupcov, je naozaj otázne. Strýko vojvodkyne z Cambridge však svoju neter vykreslil v mimoriadne pozitívnom svetle. Od malička podľa neho bola milá a dobrosrdečná a nepochybne sa stane aj úžasnou matkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu