Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráľovská smotánka na titulke: Dogabaná vojvodkyňa zahanbila rodinu!

Vojvodkyňa z Yorku sa na svadbu vystrojila ako strašidlo. Dcéry Beatrice a Eugenie ju bez mihnutia oka zatienili. Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa z Yorku sa na svadbu vystrojila ako strašidlo. Dcéry Beatrice a Eugenie ju bez mihnutia oka zatienili. (Zdroj: Hello!)

LONDÝN – Absolútne bez vkusu! Aj keď členovia kráľovskej rodiny na spoločenské príležitosti volia skôr formálne outfity, nedávny svadobný žúr sa stal pozoruhodnou výnimkou. Urodzené dámy a páni sa navliekli do kostýmov a neváhali si zapózovať pre známy magazín. Vojvodkyňa z Yorku (53) však svoju premenu nezvládla a za titulnú stranu utŕžila spŕšku kritiky.

Kam sa podela jej súdnosť? Svadby sa vo všeobecnosti radia k radostným udalostiam, počas ktorých sa dámy predvádzajú v krásnych róbach. Sobáš urodzenej Isabelly Calthorpe a Sama Bransona sa však niesol v duchu maškarného bálu. Celá párty trvala úctyhodných päť dní v exotickom prostredí Juhoafrickej republiky a všetci pozvaní hostia si navliekli kostým ako na Halloween. Sarah túto úlohu na rozdiel od svojich dcér nezvládla a strápnila sa na celej čiare.

Princezné Beatrice a Eugenie zvolili na svadobnú hostinu dobové róby, ktorých dĺžku upravili podľa súčasných trendov – tesne nad kolená. Škoda však, že pri výbere outfitu neporadili aj vlastnej mame. Vojvodkyňa z Yorku sa totiž pokúsila o imidž woo-doo čarodejnice naozaj nešťastným spôsobom. Navliekla si fialovú látku pripomínajúcu župan a omotala sa reťazou svetielok ako vianočný stromček. Aby toho nebolo málo, v takejto podobe sa ocitla na obálke magazínu Hello!, ktorý v pondelok dorazí do novinových stánkov.

Zatiaľ čo ženích je synom britského magnáta, nevesta sa v minulosti jednorazovo zaplietla s Princom Williamom. Na honosnej oslave nechýbal ani Princ Harry, ktorého súčasnou milenkou je Isabellina polovičná sestra Cressida. Jej prepojenie s rodinou boháčov Bransonovcov sa síce môže javiť ako výhra v lotérii, v tomto prípade je však skôr na príťaž. „Ak to medzi Harrym a Cressidou nevyjde, zrejme to bude práve kvôli tomu,“ prezradil dôverný zdroj z kráľovského dvora. Charles, William a Kate by sa totiž tvárili prinajmenšom kyslo, ak by sa ryšavý princ priženil do famílie bažiacej po mediálnej pozornosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu