Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Phoebe z Priateľov už ťahá na 50: Vyžehlená tvár jej vôbec nesvedčí!

Lisa Kudrow tesne pred päťdesiatkou začína pripomínať voskovú figurínu. Zobraziť galériu (5)
Lisa Kudrow tesne pred päťdesiatkou začína pripomínať voskovú figurínu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Starnúť s gráciou nedokáže! Zatiaľ čo jej kolegyne z legendárneho sitkomu Priatelia doslova prekvitajú, Lisa Kudrow (49) naháňa mladosť v kozmetických salónoch. Jej pleť sa síce leskne bez jedinej vrásky, no kontúry zanechávajú voskový dojem. Cez víkend ju paparazzi zrejme nachytali po čerstvom zákroku.

Zostarnúť prirodzene odmieta! O Jennifer Aniston a Courteney Cox je známe, že na omladzujúce zákroky nedajú dopustiť, no v očiach médií stále pôsobia ako udržiavané štyridsiatničky v najlepšej forme. Takouto nálepkou sa však, bohužiaľ, nemôže pochváliť ich niekdajšia súčasť dámskej zostavy. Seriálová Phoebe si v sobotu vyrazila na večeru s dokonale vyžehlenou tvárou a zamrznutým úsmevom.

Fotografi blondínku zachytili v momente, keď opúšťala istú losangelskú reštauráciu. Len čo sa objavila vo dverách, okamžite vzbudila záujem okolia, ktoré sa dožadovalo fotiek aj podpisov. Lisa Kudrow však na takúto situáciu zrejme nebola celkom pripravená. Najskôr totiž nahodila zaskočený výraz a až potom sa pokúsila o úsmev. V tom jej však pravdopodobne bránili nedávne výplne, vďaka ktorým mala obmedzenú mimiku a opticky zmenšené oči.

Aj keď hollywoodska hviezda pred kamerami neraz predviedla značný herecký potenciál, v poslednom čase sa jej príležitosti blysnúť sa na striebornom plátne akosi nenaskytujú. Ktovie, či sa aspoň ukáže na svadbe Jennifer Aniston, ktorá sa nechala počuť, že vo svoj veľký deň chce mať nablízku polovicu Hollywoodu. Ostáva len dúfať, že Lisa dovtedy kozmetické zásahy do oblasti tváre ešte prehodnotí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu