Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Phoebe z Priateľov na FOTO pred a po plastike nosa: Fúha, to je rozdiel!

Lisa Kudrow ako nosatá štrnástka pred plastikou a o tri roky neskôr s chirurgicky upraveným nosom Zobraziť galériu (8)
Lisa Kudrow ako nosatá štrnástka pred plastikou a o tri roky neskôr s chirurgicky upraveným nosom (Zdroj: Seth Poppel/Yearbook Library)

LOS ANGELES – Trpela neuveriteľnými komplexmi! Hoci Lisu Kudrow (50) dnes poznáme ako usmievavú a šarmantnú komičku z kultového seriálu Priatelia, jej herecká kariéra sa šťastného rozbehu dočkať vôbec nemusela. Blondínka totiž dostala do vienka výrazný nos, pre ktorý sa cítila ako škaredé káčatko. Zachránila ju však plastika.

Zo svojej genetickej výbavy nadšená nebola! Aj keď Lisa Kudrow po prekročení prahu okrúhlej päťdesiatky vyzerá stále výborne, v detstve si to o sebe zďaleka nemyslela. Mohol za to jej abnormálne veľký nos, s ktorým sa vo veku 14-ich rokov usmieva na čiernobielej fotke v školskej ročenke. Ten totiž vtedajšej dospievajúcej slečne narobil také komplexy, že sa považovala za odpornú. Všetko, našťastie, zmenila naplánovaná plastická operácia.

„V mojom ponímaní som sa zo škaredej stala nie škaredou. Plastiku som podstúpila v lete predtým, ako som nastúpila na novú strednú školu. Bolo tam množstvo ľudí, ktorí netušili, ako odporne som predtým vyzerala. Bola to dobrá, veľmi dobrá zmena,“ zdôverila sa herecká hviezda v nedávnom televízneho interview. Počas neho zároveň prezradila aj to, o aké neradostné skúsenosti sa jej postaral židovský pôvod. V Kalifornii, kde vyrastala, totiž odjakživa panovali antisemitské nálady.

„Na vysokej škole to bolo viac antisemitské než predtým, pretože tam chodili ľudia, ktorí Žida nikdy nestretli. Keď jedna z mojich kamarátok zistila, že som Židovka, povedala: 'Och, naozaj? Ja nemám rada Židov,'“ opísala seriálová Phoebe drobnú časť svojho životného príbehu. Dnes však nad podobnými záležitosťami môže už len nedbalo mávnuť rukou. Dočkala sa totiž fenomenálneho úspechu a jej výrazný nos je dávno minulosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu