Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapas talianskej krásky: Na toto sa chcela postaviť v krkolomných štekloch?!

Claudia Romani sa snažila skrotiť skateboard v krkolomnej obuvi. Zobraziť galériu (5)
Claudia Romani sa snažila skrotiť skateboard v krkolomnej obuvi. (Zdroj: profimedia.sk, )

MIAMI – Odvaha či nerozvážnosť? Na tom, že sa modelky pre efektné zábery vrhajú aj do riskantných situácií, nie je nič nezvyčajné. Talianska rodáčka Claudia Romani (30) však svoje možnosti odhadnúť vždy nedokáže. Pred pár dňami sa postavila na skateboard v obuvi, s akou majú niektoré dámy problém udržať rovnováhu aj na rovnej zemi. Takmer sa zlámala v závratných podpätkoch.

Pre lásku urobí čokoľvek? Aj keď vysoké podpätky k práci manekýnky neodmysliteľne patria, Claudia Romani svoje možnosti poriadna precenila. V odvážnom modeli sa nielenže vybrala na prechádzku, no neskôr si dokonca vyskúšala jazdu na skateboarde. Dôvod? V takejto vražednej kombinácii chcela zapózovať svojmu milencovi, ktorý jej pouličné divadlo po celý čas fotografoval.

Keďže v Miami momentálne vládne slnečné a teplé počasie, Claudia si na romantickú promenádu vyrazila len v džínsových šortkách a bavlnenom tope s hlbokým výstrihom. K tomuto športovému outfitu si doladila vybíjané sandále s hrubou platformou a opätkami s výškou presahujúcou desať centimetrov. Hoci mnohé dámy by v takejto kreácii boleli nohy už po pár krokoch, brunetka zašla ešte ďalej. Vrhla sa na ružový skateboard, s ktorým však dopadla neslávne – okamžite z neho spadla.

S prívlastkom bizarné by sa dalo označiť aj ďalšie s Claudiiných fotení, o ktoré sa podelila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Aktuálnu tému síce trafila, prečo však ako zajačik leží na chodníku, ostáva záhadou. „Veľkonočné fotenie. Ďakujem Monike a celému tímu,“ okomentovala záber, na ktorom pózuje s ušatou čelenkou vo vlasoch a množstvom vajíčok. Zrejme je však za veľkou mlákou vďačná za každú príležitosť, ktorá sa jej naskytne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu