Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Finalista reality šou zomrel pri nakrúcaní: Celá krajina je v šoku!

Gerald Babin chcel svoje schopnosti prežiť ukázať v reality šou, no hneď v úvode v nej prišiel o život.
Gerald Babin chcel svoje schopnosti prežiť ukázať v reality šou, no hneď v úvode v nej prišiel o život. (Zdroj: starcasm.net)

KAMBODŽA – Tragický koniec! Francúzsky televízny štáb, médiá i širokú verejnosť šokovala smutná udalosť, pre ktorú došlo k predčasnému ukončeniu nakrúcania reality šou s názvom Koh-Lanta. Hneď v prvý deň totiž prišiel o život jeden z finalistov. Program v divočine, ktorý mal u súťažiacich preveriť schopnosti prežiť, sa stal osudným pre len 25-ročného mladíka Geralda Babina.

Toto nikto nečakal! Reality šou, ktorá je adaptáciou amerického programu Survivor, odštartovala svoju 15. sériu v Kambodži vďaka tímu televíznej stanice TF1. Náročné podmienky v exotike však nevydržalo srdce jedného z účastníkov. Len čo Gerald Babin skočil z lode do morských vĺn, aby bojoval s konkurenciou ako o prežitie, začal sa jeho vlastný boj o holý život. Ten, bohužiaľ, napriek mladému veku prehral.

Svalnatý Francúz sa pri preťahovaní vo vode najskôr sťažoval na kŕče v rukách. Okamžite preto putoval do starostlivosti dohliadajúceho lekára, ktorý zalarmoval vrtuľník a nariadil okamžitý transport do nemocnice. Počas leteckého prevozu však u Babina došlo viackrát k zástave srdca. Napriek obrovskej snahe zdravotníckeho tímu sa mladíka zachrániť nepodarilo. Jeho náhla smrť je o to prekvapujúcejšia, že už v procese výberu každý súťažiaci prešiel rozsiahlymi vyšetreniami a testami. Babin v nich síce vyhovel, no pred týždňom skonal na následky infarktu myokardu.

Reality šou Koh-Lanta na francúzske televízne obrazovky po prvý raz zavítala v roku 2001, kedy sa okamžite stala hitom. Išlo o vôbec najúspešnejší projekt v tesnom závese za speváckou súťažou Hlas. Ťahák kanála TF1 bol okamžite po tragickej udalosti prerušený a celé osadenstvo o štyri dni neskôr letelo do rodnej krajiny. Či sa šou s čiernou nálepkou ešte niekedy vráti na obrazovky, je naozaj veľmi otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu