Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská hanba televíznej hviezdy: Váľala sa na dlažbe s holým zadkom?!

Whitney Cummings bola svojou kamarátkou identifikovaná na kompromitujúcej fotke s holým zadkom. Zobraziť galériu (8)
Whitney Cummings bola svojou kamarátkou identifikovaná na kompromitujúcej fotke s holým zadkom. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Poníženie a neuveriteľný trapas! Hoci Whitney Cummings (30) patrí k známym tváram amerických obrazoviek, v súkromí sa dokáže poriadne odviazať. Svedčiť má o tom záber, ktorý škodoradostne zverejnila jej kamarátka Chelsea Handler (38). Ten zachytáva brunetku, ako s obnaženým pozadím leží na zemi.

Krutý žart alebo nebodaj realita? Aj keď Whitney Cummings nedávno prekročila ešte len prah tridsiatky, jej tvár brázdila chodby takých vychytených televízií ako MTV, NBC či CBS. Je preto pochopiteľné, že si udržiava povesť distingvovanej dámy nielen pred kamerou, ale aj v súkromí. Sociálnou sieťou Twitter však zarezonovala diskreditácia, akú by zrejme samotná hviezda nikdy nečakala. Jej priateľka a kolegyňa ju totiž označila na kompromitujúcom zábere.

„Toto je Whitney Cummings, ktorá v Aspene trpí výškovou chorobou,“ komentovala Chelsea Handler svoj pikantný príspevok. Ten zachytáva mladú ženu, ako sa so stiahnutými nohavicami a holým zadkom váľa na dlážke. Dotyčná na zábere sa síce skvele zabáva, no za jej veselú náladu zrejme môže vyššia hladina alkoholu krvi.

Či išlo naozaj o Whitney alebo náhodný obrázok z internetu, zatiaľ nevedno. Herečke a komičke však po zhliadnutí tohto príspevku zrejme do smiechu nebude. Otázne je aj to, či takáto rana pod pás vôbec dámske kamarátstvo ustojí. Ak by sa v chúlostivej situácii nenachádzala práve Whitney, mala by dostatočný dôvod na žalobu za očierňovanie a poškodzovanie svojho mena. V prípade, že to so zábavou naozaj prehnala, určite netúžila, aby sa o tom dozvedel celý svet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu