Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Disney hviezda naháňala vietor pod sukňou: Aj tak vykukli bombarďáky!

Stefanie Scott zvádzala boj s vetrom pod šatami, počas ktorého jej vykukla sťahujúca bielizeň. Zobraziť galériu (3)
Stefanie Scott zvádzala boj s vetrom pod šatami, počas ktorého jej vykukla sťahujúca bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Krušné chvíle! Keď sa v Hollywoode rozdávajú ceny detských divákov, na hviezdnom koberci nesmú chýbať predovšetkým tváre kanála Disney. Pre jednu z nich mal však tento ročník trpkú príchuť trapasu. Herečku a speváčku Stefanie Scott (16) vyškolil vietor, ktorý jej nadvihol ľahučké šaty a odhalil sťahujúcu spodnú bielizeň.

Pustila fotografov pod sukňu! Aj keď meno Stefanie Scott zatiaľ nepatrí v Mekke americkej kinematografie k zvučným pojmom, po víkendovom ceremoniáli je sladká šestnástka aspoň o kúsok známejšia. Vďačí za to horúcim chvíľkam pred zástupcami médií, ktoré jej pripravili poveternostné podmienky. Blondínka pri príchode na odovzdávanie cien Kids' Choice Awards nechtiac okúsila, ako sa svojho času cítila legendárna Marilyn Monroe.

Vychádzajúca hviezdička si za detskými fanúšikmi vyrazila v krátkych šatách vo farbe neónovej ružovej s voľnejšou sukňou. O tom, že materiál je ľahký ako pierko, ju znenazdajky presvedčil vietor, ktorý jej šaty doslova rozvíril. Stefanie sa síce rukami snažila látku pridŕžať, no i tak vyšlo najavo tajomstvo jej dokonalej figúry. Tak ako mnoho jej oveľa vychytenejších kolegýň, aj ona sa poistila sťahujúcimi nohavičkami telovej farby. Jej spodná bielizeň je o to prekvapujúcejšia, že vo svojom veku veľké bombarďáky ešte naozaj nepotrebuje. Je totiž prirodzene štíhla a nijaké nedostatky schovávať nemusí.

Stefanie možno na prvý pohľad pôsobí ako tínedžerka s bezstarostným životom, v skutočnosti jej však záleží na osude iných. Nedávno sa pripojila k organizácii Cookies for Kids’ Cancer a oduševnene sa venuje charite. „Keď som sa dozvedela, že každý deň diagnostikujú rakovinu 46 deťom a že vďaka Cookies for Kids’ Cancer je zápas s detskou rakovinou odlišným, musela som sa zapojiť. Vždy som rada piekla, najmä pre môjho brata,“ prezradila dôvody, pre ktoré sa aktívne podieľa na prezentácii a predaji koláčikov. Zdá sa teda, že napriek malým krokom vedľa z nej vyrastá kráska hollywoodskeho formátu so všetkým, čo k tomu patrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu