Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kedysi hollywoodsky zvodca, dnes kosť a koža: Chce sa vyhladovať na smrť?

Fešák Jake Gyllenhaal sa drastickou diétou mení na nepoznanie. Zobraziť galériu (8)
Fešák Jake Gyllenhaal sa drastickou diétou mení na nepoznanie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ďalší vycivený! Hoci pre vysnívanú rolu kedysi chudli najmä hollywoodske krásky, dnes drastickou tortúrou zhadzovania kíl prechádzajú aj ich mužskí kolegovia. Najnovšie výrazne schudol Jake Gyllenhaal (32), ktorý sa mení na nepoznanie. Vpadnuté líca a vytŕčajúce kosti mu vôbec nesvedčia.

Stojí mu to za to? Ešte pred niekoľkými mesiacmi vyvolalo obrovské vášne nakrúcanie snímky Dallas Buyers Club, pre ktorú podstúpili radikálny úbytok na váhe hneď dvaja hlavní hrdinovia – Matthew McConaughey a Jared Leto. V týchto dňoch sa ku skupine vyziabnutých krásavcov pridal aj Jake Gyllenhaal. Toho motivovala rola náruživého krimi reportéra Loua v pripravovanom filme s názvom Nightcrawler. Z jeho premeny vizáže však fanúšičkám naskakujú zimomriavky.

Odrastené vlasy, hladká oholená pleť, no vystúpené všetky kosti tváre vrátane špicatej brady a vpadnutých líc – s takým imidžom sa Jake v týchto dňoch pohybuje na pľaci. Aby pôsobil čo najvierohodnejšie, stihol schudnúť už viac než deväť kíl. On sám pritom vždy patril k vysokým a prirodzene štíhlym fešákom zo strieborného plátna. Do očí bijúca nižšia hmotnosť uškodila nielen jeho hviezdnemu imidžu, ale možno aj zdraviu.

Zaujímavosťou je, že herca ku zmene zovňajšku nemotivovala len výška honoráru. Ako sám prezradil, samotný projekt ho nadchol už po prečítaní scenára. „Vedel som, že Lou je hladný doslovne aj obrazne. A tak som sa dostal do módu, kedy som aj ja stále tak trochu hladný. Myslím, že som už schudol cez deväť kíl,“ zdôveril sa v rozhovoroch pre magazíny Us Weekly a People. Ostáva len dúfať, že v jeho prípade už ručička váhy neklesne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu