Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa herečka (52) sa pretŕčala v bikinách: Mrcha jedna!

Lisa Rinna sa aj po 50-tke pýši luxusnou postavičkou. Zobraziť galériu (8)
Lisa Rinna sa aj po 50-tke pýši luxusnou postavičkou. (Zdroj: SITA, Instagram)

MEXIKO - Stále má telo hodné seriálovej potvory! Hoci sa počin Melrose Place nakrúcal v 90. rokoch, Lisa Rinna (52), ktorá v ňom stvárnila mrchu, má zrejme rovnakú hmotnosť ako v tých časoch. Dôkazom sú fotografie z dovolenky, na ktorých pózuje brunetka v úsporných bikinách. Niet pochýb, že mnohé herečkine rovesníčky pri pohľade na ne zblednú závisťou.

Nemá sa za čo hanbiť! Lisa Rinna priviedla na svet dve krásne dcéry a tento rok oslávi už 53. narodeniny. V jej prípade však platí staré známe - Vek je len číslo. Herečke totiž nie sú cudzie skrášľujúce procedúry a ešte stále sa pýši štíhlou figúrou. Tú vystavila na obdiv aj počas dovolenky v slnečnom Mexiku. 

Herečka je nadšencom sociálnych sietí, a tak pár momentiek zverejnila na internete. Reakcie verejnosti na jej polonahé krivky boli rôzne. Lisa však všetkých kritikov a neprajníkov uzemnila odkazom, v ktorom si tiež šťavnato zanadávala. Moje telo je zdravé a silné. Som naň veľmi pyšná,” pripísala k jednému zo záberov brunetka. „Hanbiť sa za svoje krivky je zlé vo všetkých smeroch. Je to hrozná správa, ktorú takto odovzdávame našim dcéram,” uzavrela seriálová potvora.  

Lisa Rinna nemá problém vyzliecť sa do plaviek a zverejniť polonahú fotku na internete.
Zobraziť galériu (8)
Lisa Rinna nemá problém vyzliecť sa do plaviek a zverejniť polonahú fotku na internete.  (Zdroj: Instgram)

Viac o téme: Melrose PlaceLisa Rinna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu