Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Seriálová mrcha ukázala telo: Je neuveriteľné, koľko má rokov!

Lisa Rinna sa v 52 rokoch pýši ukážkovou postavou. Zobraziť galériu (10)
Lisa Rinna sa v 52 rokoch pýši ukážkovou postavou.

LOS ANGELES - Vek je len číslo! Lisa Rinna, známa napríklad ako potvora zo seriálu Merlose Place, sa už dva roky radí medzi päťdesiatničky. Pri pohľade na herečku však údaj o jej dátume narodenia znie priam neuveriteľne. Brunetkina tvár je totiž poznačená skrášľujúcimi procedúrami a umelkyňa skrýva pod šatami aj telo, ktoré jej môžu mnohé rovesníčky len závidieť. Mrcha jedna!

Výstavná kočka! Nie je raritou, že prominentné dámy vyzerajú aj po oslávení polstoročia k svetu. Občas dokonca hravo zatienia aj mladšie ročníky. Do starého železa ešte nepatrí ani herečka Lisa Rinna, ktorá veľmi dobre vie ako potešiť svojich fanúšikov. 


Mohlo by vás zaujímať: Kultové tváre Merlose Place: Takto (ne)zostarli!


Hviezda seriálu Merlose Place si pred pár dňami užívala dovolenku pri malebnom jazere. Spoločnosť jej robili dve dospievajúce dcéry a rodina bývalej topmodelky Cindy Crawford. Popri oddychu a zábave si známa päťdesiatnička našla čas i na zábavu a na instagrame zverejnila viacero vydarených momentiek. 

Azda najviac pozornosti si vyslúžili tie fotky, na ktorých bola Lisa odetá len v bikinách. „Páni, kočka, ty sa veru za svoje telo hanbiť nemusíš. Viac takýchto záberov, zlatko,” rozplývali sa na sociálnej sieti jedinci, ktorí herečkine príspevky pravidelne sledujú. 

Rinna je neodmysliteľne spätá nielen so seriálom Merlose Place, ale aj so skrášľujúcimi zákrokmi a plastikami. Tie podľa vlastných slov v súčasnosti odmieta. „Nemusíte na sebe nič meniť, milé dámy,” hlása herečka, ktorá si dala dokonca zo svojich pier vybrať všetok silikón. 


Pozrite si tiež: Známa herečka, ktorá odmieta starobu: Neuveríte, prečo si z pier nechala odstrániť silikón!


Lisa Rinna schytala od fanúšikov za túto fotku samé obdivné komentáre.
Zobraziť galériu (10)
Lisa Rinna schytala od fanúšikov za túto fotku samé obdivné komentáre.

 

Viac o téme: Lisa RinnaMerlose Place
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu