Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Milionárske krivky v bikinách: Mľandravé brucho a „rozliate“ silikóny!

Tamara Ecclestone v bikinách Zobraziť galériu (3)
Tamara Ecclestone v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Sexi postavička? To sotva! Hoci sa Tamara Ecclestone (28) z času na čas objaví na dráždivých záberoch v spodnej bielizni, v skutočnosti jej krivky do kategórie výstavných nepatria. Stačí sa pozrieť na čerstvé zábery z miamskej pláže, kde bohatá dedička opeká svoje silikóny. Ako sexica z plagátu rozhodne nepôsobí.

Cvičenie by jej neuškodilo! Tamara Ecclestone patrí k šťastným slečinkám, ktorým rozprávkové bohatstvo a jednoduchý život spadol do lona už pri narodení. Ako dcéra bossa Formuly 1 totiž od útleho detstva dostala všetko, na čo ukázala prstom. Starostlivosť o jej zovňajšok automaticky zahrnul aj vylepšené prednosti. Tie sa jej však na pláži doslova „vylievajú“ z bikín.

Britská boháčka si pred pár dňami odskočila za veľkú mláku, aby nadobudla prirodzené opálenie. Po boku snúbenca Jaya Rutlanda si dopriala oddych na Floride, kde striedala miniatúrne plavky ako na bežiacom páse. Tie však mohli byť minimálne o jednu veľkosť väčšie. Tamara sa totiž zaoblila, vďaka čomu nepredvádzala sexi figúru ale zdeformované brucho, ktoré pred paparazzmi neustále vťahovala. Lákavý pohľad navyše neponúkali ani jej silikóny trhajúce vrchný diel plaviek.

Známa milionárka si okrem opálenej pokožky z krátkej dovolenky odniesla aj tetovanie. Dokonca sa s ním neváhala pochváliť svojim nasledovníkom na Twitteri, ktorých informovala týmto statusom: „Posledný deň v Miami. Idem využiť slnko na maximum a možno si neskôr urobím výlet za miamským tetovaním.“ V ružových minišatách sa nakoniec do rúk tatéra zverila, nie je však jasné, či išlo o obrázok dočasný alebo trvalý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu