Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jessica Simpson chudne za milióny: Ale aha, čím sa po nociach napcháva!

Jessica Simpson má síce kontrakt na rapídne schudnutie po pôrode, no v noci navštívila rýchle občerstvenie. Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson má síce kontrakt na rapídne schudnutie po pôrode, no v noci navštívila rýchle občerstvenie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Takto to so „zázračnou“ premenou ďaleko nedotiahne! Hoci Jessica Simpson (33) už po druhýkrát získala lukratívny kontrakt na zhadzovanie tehotenských kíl, dodržiavať prísny stravovací režim sa jej príliš nedarí. Paparazzi ju totiž pristihli, ako si uprostred noci tajne objednáva kalorické bomby priamo do limuzíny.

Ide sama proti sebe! Keď Jessica Simpson priviedla na svet svoju prvú ratolesť, s desiatkami kíl navyše zinkasovala štedrú ponuku od spoločnosti Weight Watchers, ktorej špecializáciou sú programy na chudnutie. Po druhom pôrode však spolupráca oboch strán nebola taká jednoznačná. Medzi adeptkami sa totiž ocitla aj Kim Kardashian, ktorá sa poriadne zaoblila počas tehotenstva s dcérkou North West. Všetko však nakoniec dopadlo v prospech taktizujúcej blondínky.

„Jessica to všetkým natrela. Hrala mŕtveho chrobáka a tvárila sa, že ju to nezaujíma. Keď Kim ohrnula nos nad ponukou za päť miliónov dolárov, vo Weight Watchers si uvedomili, že potrebujú Jessicu späť. Boli takí zúfalí, že v podstate zdvojnásobili ponuku,“ cituje svoj zdroj americký plátok National Enquirer. Podľa najnovších záberov sa ale zdá, že speváčke, herečke a úspešnej podnikateľke zhadzovanie tukových zásob vonkoncom nejde ako po masle.

Dvojnásobná mamička si koncom pracovného týždňa vyrazila s partnerom Ericom Johnsonom na rande do vychytenej prevádzky Chateau Marmont. Pod drobnohľadom personálu a ostatných hostí sa Jessica zrejme krotila, preto v neskorých večerných hodinách odchádzala hladná. A situáciu vyriešila tak, ako by to od nej čakal málokto. Šoféra vo svojom luxusnom vozidle nasmerovala k okienku rýchleho občerstvenia a nechala si objednať kalorické pochúťky. Je pritom nad slnko jasné, že takáto forma neskorej večere jej postave ani trochu nepolichotí. Bolo by určite zaujímavé zistiť, ako sa na úlovky od paparazzov pozerajú manažéri spoločnosti, ktorá hviezde platí milióny za chudnutie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu