Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takmer 30 kíl dole a nohy ako bonus: Ktorej kráske patria tieto vymakané svaly?

Ktorá celebrita vystavila na obdiv štíhle a neuveriteľne svalnaté nohy? Zobraziť galériu (14)
Ktorá celebrita vystavila na obdiv štíhle a neuveriteľne svalnaté nohy? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tvrdo na sebe popracovala! Keď megaúspešná plavovláska priviedla na svet svoju druhú ratolesť, tehotenských kíl na nej zostalo nalepených viac než dosť. Po počiatočnej kritike, že nechudne dosť rýchlo, však zaťala zuby a dostavil sa prekvapujúci výsledok. Ktorá americká hviezda sa môže pochváliť takýmito svalnatými nohami?

Tvrdá drina sa vyplatila! Hoci speváčka, herečka, módna návrhárka a tvár televíznej obrazovky kedysi patrila k štíhlym celebritám, s obomi tehotenstvami sa jej stabilná hmotnosť poriadne rozkolísala. Pri poslednej gravidite sa na ňu nalepilo úctyhodných 27 kíl, no tie sú nateraz minulosťou. Jessica Simpson na dôkaz predviedla v šortkách také vypracované nohy, aké by jej mohla závidieť nejedna fitneska.

Aj keď sa dvojnásobná mamička dlhé týždne skrývala v širších outfitoch, dnes má dôvod na oslavu vylepšenej figúry. Pred paparazzmi stavila na osvedčenú džínsovú klasiku a tí sa nestačili čudovať. Jessica sa totiž pravidelným cvičením dopracovala k vyrysovaným nohám, ktoré by pokojne mohli slúžiť ako pomôcka pre medikov pri štúdiu anatómie.

Pre blondínku bolo dôležité dostať sa znova do formy najmä kvôli lukratívnemu kontraktu, ktorý už dávnejšie uzavrela so spoločnosťou predávajúcou produkty na chudnutie. Sympatické ale je, že Jessica zhadzovala kilá vlastným tempom a nepociťovala žiaden stres. „Beriem to týždeň po týždni, takže nie som sama sebou frustrovaná,“ nechala sa počuť v dávnejšom rozhovore. Treba uznať, že kombináciou racionálnej výživy a cvičenia dosiahla naozaj obdivuhodný efekt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu