Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Americká hviezda schudla desiatky kíl: Z jej tela snov vám padne sánka!

Schudnutá Jessica Simpson s hrdosťou predvádza svoje závideniahodné krivky na webe. Zobraziť galériu (16)
Schudnutá Jessica Simpson s hrdosťou predvádza svoje závideniahodné krivky na webe. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Ohuruje stále viac a viac! Aj keď Jessica Simpson (34) patrí k veľmi talentovaným hviezdam spoza veľkej mláky, v uplynulých rokoch púta pozornosť už len tým, koľko váži. Po mesiacoch s kilami navyše sa blondínka konečne pýši krajším telom, ako majú mnohé fitnesky. Takú skvelú formu a vypracované nôžky nikdy doteraz nemala.

Jej krivky vzbudzujú obrovskú závisť! Jessica Simpson sa na domácej pôde zviditeľnila ako vtipná herečka, speváčka a neskôr dokonca aj ako módna návrhárka, ktorá vybudovala miliardové impérium. Už s prvým tehotenstvom však zamestnávala médiá výrazne zaoblenou figúrou. Po útrapách s diétami sa tak až po druhom tehotenstve dopracovala k postavičke snov. Tú predvádza na Instagrame najčastejšie v plavkách a svojím zovňajškom vyráža dych.

„Ó, áno, dievča. Sme hrdé na to, že máme oblečené plavky!“ napísala Jessica k čerstvej fotke, na ktorej pózuje so svojou kamarátkou. Nezabudla pritom doplniť veľavravný odkaz: „Tvrdá drina sa vyplatila.“

Dvojnásobná mamička ohúrila svet už v čase, keď sa s čerstvým manželom vybrala na svadobnú cestu. Jej prekrížené nohy na ležadle patrili k najviac obdivovaným za celý týždeň. Paradoxom je, že Jessica o prílišnú publicitu nestojí. Zákonnej polovičke odhalila výstavné nôžky, keď sa zosunula pod úroveň okna na zadnom sedadle. „Skrývam sa pred paparazzmi, tak prečo by som Ericovi nezapózovala?“ doplnila úspešná celebrita na vysvetlenie.

Zaujímavosťou je, že Jessica mala zhadzovanie popôrodných kíl takpovediac v náplni práce. Uzavrela totiž lukratívny kontrakt so spoločnosťou predávajúcou výrobky na chudnutie. O tom, že raz bude vyzerať ako vyšportovaná kočka s vyrysovaným svalstvom, však pri podpise zmluvy zrejme nemala ani tušenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu