Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ako pravá blondínka: Ledva vidí, no silikóny vypadávajú z podprsenky!

Courtney Stodden vytasila silikónové poprsie iba v podprsenke, no v šiltovke ledva videla pod nohy. Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden vytasila silikónové poprsie iba v podprsenke, no v šiltovke ledva videla pod nohy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako vystrihnutá z vtipov o blondínkach! O tom, že len 18-ročná Courtney Stodden vedie naozaj kontroverzný život, presvedčila svoje okolie už nejedenkrát. S jej povahou k tomu naozaj veľa netreba – pretŕčanie chirurgicky upravených predností je u nej na dennom poriadku. A to aj v prípade, že pre šiltovku takmer nič nevidí.

Silikóny vpred! Tohto hesla sa Courtney Stodden drží odvtedy, čo si pričuchla k šoubiznisu. Všetko sa začalo v roku 2011 manželstvom s Dougom Hutchisonom známym zo snímky Zelená míľa. Viac než 34-ročný vekový rozdiel totiž dvojici vonkoncom neprekáža, práve naopak. Neustále sa pretŕčajú ruka v ruke a nakrúcajú bizarné ponižujúce videá. Z pohľadu okolia však zamilované hrdličky vyzerajú komicky, kdekoľvek sa objavia. Inak tomu nebolo ani tento týždeň v losangelských uliciach.

Manželia sa vybrali na prechádzku v šiltovkách, ktoré mali zrejme maskovať ich identitu. O pozornosť paparazzov sa však postarala blondínka, ktorá vyrazila iba v podprsenke – bez vrchného dielu oblečenia. Svoje bujné vnady vystavovala na obdiv spolu s plochým bruškom a štíhlymi nohami v priliehavých legínsach. Čiapku si pritom zasadila tak hlboko do čela, že mala čo robiť, aby vôbec videla pod nohy.

Aj keď blondínka podľa názoru väčšiny fanúšikov nepatrí medzi príliš inteligentné hviezdičky, záujem o ňu neklesá. Courtney totiž prostredníctvom Twitteru ukazuje svoje vyšportované partie, o ktoré sa pravidelne stará. „Dnes popoludní som zapracovala na svojom pevnom brušku,“ komentovala záber v navlas rovnakom outfite, v akom ju včera zachytili fotografi. Zdá sa teda, že päťdesiatnik, ktorému povedala „áno“, ju fitnes oblečením príliš nerozmaznáva. Uprednostňuje na nej závratné podpätky a šaty ledva pod zadok.

Courtney Stodden svoje telo
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu