Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tínedžerská hviezda šokovala divákov: Nahé silikóny nonstop na obraze!

Courtney Stodden na televíznych obrazovkách vystavila nahé silikóny. Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden na televíznych obrazovkách vystavila nahé silikóny. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Stratila akékoľvek zábrany! Keď Courtney Stodden (19) prikývla na svoju účasť v britskej reality šou, automaticky sa od nej očakávalo, že vo vile navodí poriadne erotické dusno. To, ako sa svojrázna celebrita pretŕča pred kamerami, však niektorým divákom ani súťažiacim nie je po chuti. Silikónová blondínka už totiž svoje megaprsia vystavila celkom nahé.

V Evinom rúchu a úplne bez hanby! Keď tvorcovia programu Celebrity Big Brother lákali Courtney Stodden, počítali s tým, že americká hviezdička ulahodí oku najmä mužským fanúšikom. Blondínka sa totiž za veľkou mlákou zviditeľnila tým, že si vzala 51-ročného herca zo Zelenej míle, Douga Hutchisona, keď sama patrila k sladkým šestnástkam pod zákonom. Následne nakrútila sériu bizarných videí a svojskú kariéru okorenila tým, že si nechala zväčšiť prednosti na veľkosť košíkov DD.

Keďže Courtney obýva vilu pod drobnohľadom všadeprítomných kamier, najväčšiu časť dňa venuje starostlivosti o svoj zovňajšok. K jej imidžu totiž patrí nielen výrazné líčenie, ale tiež miniatúrne topy, v ktorých majú vyniknúť jej vnady XXL.

Tento týždeň manželka známeho päťdesiatnika vychádzala zo sprchy a poriadne pritvrdila. Osušku omotanú okolo hrudníka totiž nechala „náhodne“ skĺznuť, vďaka čomu si diváci mohli vyobzerať nedávno odvedenú prácu plastického chirurga.

Okaté pretŕčanie kriviek sa ostatným súťažiacim nepozdávalo už v prvých dňoch od spustenia šou, a preto Courtney poradili, aby svoje telo pred divákmi viac zahaľovala a nespoliehala sa na ich sympatie. Superštíhla Američanka však má na celú vec odlišný názor. „Louie povedal, že ma považoval za pornohviezdu. Narovinu mi povedal, čo si o mne myslí,“ posťažovala sa v „spovednici“. Taktiku však mala premyslenú už pred vstupom do šou: „Myslím, že môj štýl je trochu provokatívny, nebojím sa ukazovať svoje telo. Ľudia ma budú buď milovať alebo nenávidieť.“ Zatiaľ sa ale zdá, že druhá skupina takzvaných fanúšikov sa rozširuje oveľa rýchlejšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu