Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dá sa klesnúť ešte hlbšie? Vyziabnutá hviezda strašila obrími silikónmi!

Extrémne štíhla Courtney Stodden s obrovskými silikónmi vyzerá čoraz bizarnejšie. Zobraziť galériu (8)
Extrémne štíhla Courtney Stodden s obrovskými silikónmi vyzerá čoraz bizarnejšie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bez paparazzov v pätách ani nevykročí z domu! Aj keď má Courtney Stodden ešte len sladkých 18 rokov, už teraz svojím zovňajškom pripomína lolitku z pornofilmov. Nedávno totiž podstúpila plastiku poprsia, ktorá jej prednosti zväčšila na dych vyrážajúcu veľkosť. Bohužiaľ, nafúknuté vnady na jej extrémne útlej postave vyzerajú doslova komicky.

Nové silikóny sú jej najväčšou pýchou! Hoci sa Courtney Stodden v šoubiznise zatiaľ nijako výraznejšie nepresadila, brány do kinematografie pre dospelých má otvorené dokorán. Vďačí za to nedávnemu chirurgickému zákroku, počas ktorého si nechala zväčšiť vnady na veľkosť DD. Teraz ich vystrkuje do objektívu fotografom pri každej príležitosti, no zrejme si neuvedomuje, že vyznieva naozaj zúfalo. Aj tento týždeň si vyrazila na rande s manželom Dougom Hutchisonom (53) a snažila sa vyvolať poriadny rozruch.

Courtney sa na podujatí v istom hoteli objavila v ultrakrátkych šatách ohnivej červenej farby s hlbokým výstrihom. Z neho sa jej drali silikóny ako lopty, ktoré materiálu v oblasti dekoltu dávali poriadne zabrať. Na chodidlách blondínke ani tentoraz nechýbali závratné podpätky a hrubé platformy, aké nosievajú striptérky. Opticky si nimi síce predĺžila nohy, no ku kráse si veľmi nepomohla. Jej vychudnuté telo totiž pôsobilo priam krehkým dojmom.

Zaujímavosťou je, že podobnú výstrednú obuv nedávno na červený koberec zvolila aj ostrieľaná herecká diva Helen Mirren. Jej róba bola zrejme príliš dlhá a oscarová hviezda potrebovala čo najvyššie podpätky. Priehľadnú obuv údajne zohnala za 25 dolárov krátko predtým, ako sa zjavila pred zástupcami médií. „Mojím najväčším víťazstvom je, že som cez ne neprepadla. Keby ste videli topánky, čo mám obuté, pochopili by ste,“ prezradila Helen v rozhovore. Tomuto zvláštnemu výberu venovala pozornosť aj samotná Courtney na Twitteri: „Helen Mirren je očividne sexi Stoddenka!“ Ostáva len dúfať, že distingvovaná dáma pred sedemdesiatkou inšpiráciu u americkej osemnástky naozaj nehľadala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu