Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Najbizarnejší pár Hollywoodu: Takmer šedivý s mladou „umelinou“!

Doug Hutchison a Courtney Stodden po plastickej operácii hrudníka. Zobraziť galériu (9)
Doug Hutchison a Courtney Stodden po plastickej operácii hrudníka. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále v centre pozornosti! Doug Hutchison (53) a Courtney Stodden (18) rozvírili hladiny šoubiznisu už pred dvomi rokmi, keď vstúpili do manželského zväzku. Odvtedy sa pretŕčajú ruka v ruke a nakrútili zopár zvrátených videí. Hlúpučká blondínka však nedávno zašla ešte ďalej. Nechala si zväčšiť hrudník, vďaka čomu vyzerá ako nafukovacia Anča.

To je ale dvojica! Jeden z hlavných hrdinov snímky Zelená míľa si v očiach verejnosti vyslúžil nálepku „predátor“ či „pedofil“, pretože vstúpil do manželského chomúta s tínedžerkou, ktorej musela poskytnúť súhlas na sobáš matka. Bizarný pár je však stále spolu a neprestáva priťahovať objektívy paparazzov. Pred pár dňami si vyrazil na romantickú večeru, aby sa Courtney mohla pochváliť výsledkom plastickej operácie.

Ultraštíhla celebrita si „kariéru“ založila na tom, že všade pretŕča svoje sporo odeté krivky a bujné prednosti. Tie však mali podľa nej veľkosť košíka C a musela si ich tvarovať rôznymi vypchávkami, podprsenkami push-up, či gélovými vankúšikmi. Preto si pred niekoľkými týždňami ľahla pod skalpel a nechala si vnady zväčšiť na veľkosť DD. Či jej však zákrok pomohol k atraktívnejšiemu imidžu, už posúďte sami.

Courtney si na večeru s manželom vyšla v kratučkých šatách, aby vynikli jej novonadobudnuté tvary. V kombinácii s neprítomným výrazom v tvári však pôsobila ešte viac vyumelkovane ako predtým. Päťdesiatnik Doug už pritom začína šedivieť a mohol by jej byť otcom.

Video zo spomínaného zákroku sa objavilo na internete, pričom naivná 18-tka už stihla absolvovať aj fotenie v minimalistických bikinách. Svoju vylepšenú formu si podľa vlastných slov v programe E! News nevie vynachváliť: „Zbožňujem to, ako moja postava teraz vyzerá. Pridáva mi to krivky a cítim sa vďaka tomu viac sexi a viac ako žena.“ Ktovie však, čo jej z terajšej podoby zostane, keď mladosť pominie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu