Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zdrvený hrdina Zelenej míle (53): Odkopla ho plastiková manželka (19)!

Tínedžerka Courtney Stodden a päťdesiatnik Doug Hutchinson na svadobnej fotografii Zobraziť galériu (10)
Tínedžerka Courtney Stodden a päťdesiatnik Doug Hutchinson na svadobnej fotografii (Zdroj: courtneystodden.com)

LOS ANGELES – Najbizarnejší pár Hollywoodu v troskách! Hoci nad manželstvom Douga Hutchisona a jeho o desaťročia mladšej polovičky okolie od začiatku krútilo hlavou, dvojica sa tvárila idylicky a spokojne. Vyumelkovanú Courtney Stodden však život s päťdesiatnikom nakoniec veľmi rýchlo omrzel. Po dvoch rokoch sa naňho doslova vykašľala.

Využila ho a odkopla! Doug Hutchinson svojou svadbou narobil v médiách poriadny rozruch už len tým, že k obradu potreboval súhlas matky nastávajúcej. Herec známy ako dozorca z kultovej snímky Zelená míľa bol totiž tínedžerkou taký pobláznený, že sa povzniesol nad všetku kritiku aj negatívnu verejnú mienku. Jeho svojské šťastie po boku plastikovej blondínky však vydržalo len dva a pol roka. Len čo si Courtney Stodden nechala niekoľkonásobne zväčšiť prednosti a zúčastnila sa britskej reality šou, na manžela si už ani nespomenula.

Svojrázna celebrita od svadby zapĺňala stránky bulvárnych plátkov najskôr ponižujúcimi videami a potom už len sporo odetými krivkami. Doug síce počas všetkých excesov stál verne po jej boku a dokonca ju sprevádzal aj na klinikách, no veľkej vďaky sa nedočkal. Courtney tento týždeň usporiadala veľkú halloweensku párty v spoločne prenajatej vile, kde sa už opäť pretŕčala v minimalistickom outfite ako čertica. Oficiálneho partnera však nepozvala, čím mu dala jasne najavo, že v jej živote viac nie je vítaný.

Sadistický väzenský dozorca je vraj z rozchodu úplne zdrvený. Zo všetkého pritom viní spomínanú britskú šou Celebrity Big Brother, v ktorej dostal červenú – pozvaná bola iba mladá blondínka s prednosťami XXL. „Courtney sa veľmi zmenila, odkedy bola v tom dome. Je samostatnejšia a chce za zabávať ako hociktorá iná devätnástka,“ prezradil zdroj denníku Mail Online. Doug údajne cítil, že sa mu manželka vzďaľuje, keď pred televíznymi kamerami flirtovala so súťažiacimi v jej veku. Stále síce veril, že partnerskú krízu spoločnými silami prekonajú, no nakoniec zostal sám ako prst.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu