Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Talianska bohyňa Monica Bellucci: Uchvátila Rio v šatách à la negližé!

Monica Bellucci a manžel Vincent Cassel počas romantickej dovolenky v brazílskom Riu. Zobraziť galériu (10)
Monica Bellucci a manžel Vincent Cassel počas romantickej dovolenky v brazílskom Riu. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO DE JANEIRO – Opäť v centre pozornosti! Monica Bellucci (48) je aj tesne pred päťdesiatkou obsadzovaná do rolí, v ktorých vyniká jej zvodná figúra a éterická krása. Niet sa preto čo čudovať, že svojím zovňajškom zaujme aj v súkromí na exotickom kontinente. Herečka provokovala brazílskych fotografov v ľahkých šatách, akoby práve vstala z postele.

Očarí všade, kam sa pohne! Monica Bellucci je známa svojím nabitým pracovným programom a dôslednosťou pri plnení si mamičkovských povinností. Ak práve nenakrúca film alebo nefotí kampaň pre kozmetické značky či módne domy, plne sa venuje svojim dvom dcéram. O to výnimočnejšiu príchuť má jej romantická dovolenka, na ktorú si vyrazila s francúzskym manželom Vincentom Casselom do brazílskej metropoly. Tamojší paparazzi išli na nej oči nechať.

Tmavovláska sa v uliciach Ria objavila v dlhých letných šatách s hlbokým výstrihom. Špagetové ramienka a biela čipka v oblasti dekoltu sa postarala o to, že róba z diaľky pripomínala dlhú nočnú košieľku. A hoci si Monica tvár maskovala tmavými slnečnými okuliarmi, vyzerala ako pravá talianska diva. Vincent vedľa nej kráčal v ležérnejšom štýle a niečo jej náruživo vysvetľoval.

Herecká hviezda si naposledy strihla úlohu v snímke s názvom Rhino Season, s ktorou sa stotožnila práve vďaka svojmu pôvodu. Stvárňuje totiž ženu menom Mina žijúcu 30 rokov po občianskej revolúcii. „Ľudia sa ma často pýtajú, ako je možné, že Európanka, ktorá má všetku slobodu a môže si robiť, čo chce a chodí, kam sa jej zachce, hrá takúto ženu. Ja pochádzam z krajiny, kde pred 60 rokmi manžel mohol zabiť svoju ženu a nešiel by do väzenia, pretože by to bolo popísané ako zločin z vášne. Pochádzam z krajiny, kde ešte pred niekoľkými rokmi bolo panenstvo základnou vecou pre manželstvo. Takže pochádzam z mužskej krajiny a ženy sa tu stále musia biť za svoje práva. Možno pre to všetko rozumiem Mine,“ zdôverila sa so svojimi pocitmi v nedávnom rozhovore. Opäť sa tak potvrdilo, že Monica je nielen dámou s úchvatným zovňajškom, ale tiež s rozumom a srdcom na správnom mieste.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu