Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Taliansku bohyňu dobieha zub času: Strhaná tvár a... Napumpované pery?

Monica Bellucci prekvapila unavenou tvárou a výrazne plnšími perami. Zobraziť galériu (13)
Monica Bellucci prekvapila unavenou tvárou a výrazne plnšími perami. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA – Pribúdajúce roky si vyberajú svoju daň! Monica Bellucci (49) sa na domácej talianskej pôde odjakživa spájala s nadčasovou ženskou krásou a sexepílom. Tesne pred prahom päťdesiatky však herečka oslnivú sirénu veľmi nepripomína. Jej čerstvé zábery zachytili výrazne zostarnutú a unavenú tvár, no zároveň podporili fámy, že tmavovláska podľahla botulotoxínovým injekciám. Minimálne v oblasti pier.

Rozhodla sa kráčať s dobou a súčasnými trendami? Keď v Taliansku spomeniete meno Monica Bellucci, dočkáte sa superlatívov v znamení ženského šarmu, elegancie a noblesy, ktorá starne s gráciou. Bohužiaľ, ani samotná diva zrejme nedokázala odolať kozmetickým vylepšeniam. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z Ruska, kam si ospevovaná celebrita odskočila na pracovnú cestu.

Keďže Monica už dlhší čas predstavuje tvár kampane známeho módneho domu, nemohla chýbať ani na otvorení moskovského butiku. Vo svojom veku má už síce na mimické vrásky okolo očí plné právo, no čelo a líca si akoby zázrakom stále drží vyhladené. Spolu s nánosmi až príliš výrazného líčenia navyše tentoraz prekvapila aj narúžovanými perami. Tie mala síce vždy zmyselné, no najnovšie vyzerali až príliš nafúknuté, akoby ich plastickí chirurgovia „vylepšili“ výplňami. Pre mužské pohľady sa tak najväčším potešením už opäť stal herečkin poodhalený kyprý dekolt.

Monica Bellucci
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Monica sa síce stále venuje hereckému chlebíku, no najviac energie jej zrejme uberá starostlivosť o dve maloleté dcérky, na ktoré zostala celkom sama. Už v auguste minulého roka totiž médiám oznámila, že jej manželstvo s búrlivákom Vincentom Casselom je definitívne v troskách. Možno by kultovej talianskej bohyni nezaškodila dlhšia pauza od všetkých pracovných povinností, ktorá by jej umožnila opätovne načerpať potrebnú energiu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu