Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Blonďavé duo v akcii: Jednej vypadávali prsia, druhá otrčila holý zadok!

Aisleyne Horgan-Wallace a Nicola McLean vystrájali s vozíkom. Spod šiat im vykukovali aj intímne partie. Zobraziť galériu (2)
Aisleyne Horgan-Wallace a Nicola McLean vystrájali s vozíkom. Spod šiat im vykukovali aj intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – O zábavu bolo postarané! O tom, že blondínky sa naozaj bavia lepšie, môže svedčiť už aj pikantné vyčíňanie dvoch glamour modeliek britského pôvodu. Kamarátky Aisleyne Horgan-Wallace (34) a Nicola McLean (31) sa počas nedávneho nočného záťahu tak rozšantili, že takmer ukázali intímne partie.

Keď odvoz, tak naozaj štýlový! To, čo u nás možno vídať najmä počas študentských nočných akcií, na Britských ostrovoch fičí aj medzi sexi tridsiatničkami. Používate nákupný vozík výlučne v priestoroch obchodných reťazcov a supermarketov? Obdarené modelky Aisleyne a Nicola ho neváhajú využiť ako dopravný medzičlánok. Zrejme sa im cez víkend zdalo, že z baru to majú k taxíku príliš ďaleko.

Dve blonďavé priateľky sa z londýnskeho klubu vyrútili okolo jednej hodiny v noci. Dopravu mali síce zabezpečenú, no ešte pred odchodom domov sa paparazzom postarali o šťavnaté divadlo. Aisleyne si naskočila do nákupného vozíka a nechala sa svojou kolegyňou tlačiť. Vysmiate dámy podgurážené alkoholom si však pravdepodobne vôbec neuvedomovali, že ich pri tom zrádzajú ich krátke šaty. Nicola mala čo robiť, aby si svoje bujné silikóny udržala vo výstrihu. Druhej modelke sa zas vyhrnul outfit, pod ktorým mala buď veľmi skromnú bielizeň alebo žiadnu. Poodhalené intímne partie nasvedčovali tomu, že Aisleyne bombarďáky nenosí.

Mladšia z aktérok má síce vnady veľkosti XXL, zvyšok jej kriviek je však neúmerne útly. Problémy spojené a disproporciami tela pritom musela riešiť už v školských laviciach. „Šikanovali ma a trápili, pretože som vyzerala odlišne. Výsledkom je telesná dysmorfia. Keď sa vám na škole posmievajú, ostane vám to,“ priznala sa Nicola v otvorenom rozhovore pre istý britský denník. Žeby si práve dobrodružstvami vo vozíku kompenzovala komplexy z detstva?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu