Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Supermodelka vo výslužbe vek nezaprie: Štíhle telo, ale zošúverený zadok!

Supermodelka Karen Mulder má aj po štyridsiatke štíhlu postavu, ale ovisnutý zadok. Zobraziť galériu (2)
Supermodelka Karen Mulder má aj po štyridsiatke štíhlu postavu, ale ovisnutý zadok. (Zdroj: profimedia.sk)

SV. BARTOLOMEJ – Pribúdajúce roky si žiadajú svoju daň! Hoci Karen Mulder (44) svoju hviezdnu kariéru už zavesila na klinec, naďalej si udržiava krivky v skvelej forme. Zub času však pomaličky nahlodáva jej pozadie, ktoré stráca okrúhly tvar. V bikinách pôsobí skôr povädnutým a mľandravým dojmom.

Tento zadok už medzi výstavné nepatrí! Karen Mulder je holandskou manekýnkou, ktorá od svojich sladkých 17-ich rokov brázdila svetové móla a zdobila reklamné kampane vychytených módnych domov. Dnes sa naplno venuje už len svojej jedinej ratolesti a pokúša sa naplno si vychutnávať radostné okamihy každého dňa. Momentálne oddychuje s dcérou v Karibiku, kde predvádza štíhlu figúru v dvojdielnych plavkách. Za jej zadočkom sa však už mnoho mužov zrejme neotáča.

Známej blondínke v týchto dňoch robí na pláži spoločnosť šesťročná dcéra Anna. Samotná manekýnka sa totiž z vôd šoubiznisu utiahla do súkromia. Ako modelingová veteránka by možno ešte zopár projektov rozbehla, no po početných škandáloch sa pre istotu odmlčala. Pri pohľade na jej pozadie navyše treba pripustiť, že telo modelky vo výslužbe už nie je tým, čím bývalo.

Supermodelka Karen Mulder má
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Karen vyvolala obrovský rozruch v roku 2001, kedy v nahrávanom rozhovore pre francúzsku televíziu obvinila vysoko postavených zástupcov modelingovej agentúry a dokonca aj Princa Alberta z Monaka, že sa ju pokúsil znásilniť. V štúdiu so živým publikom tiež vyhlásila, že vlastný otec ju hypnotizoval a následne znásilňoval od veku dvoch rokov. Šokujúci záznam nebol nikdy odvysielaný a kompetentní do vymazali. Psychické problémy a opletačky s drogami u Karen vyvrcholili o pár mesiacov neskôr, kedy sa pokúsila o samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu