Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšia kráska dole bez? Nohy vo vzduchu, holý zadok ako na výstave!

Zoé Félix laškovala s kolegom, no neustrážila si vlastný zadok pod šatami. Zobraziť galériu (3)
Zoé Félix laškovala s kolegom, no neustrážila si vlastný zadok pod šatami. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Pikantné okamihy pribúdajú! Hoci sa filmový festival na Francúzskej riviére vždy nesie v znamení noblesy, glamouru a elegancie, ani počas 66. ročníka nie je núdza o trapasy. O jeden z nich sa postarala herečka Zoé Félix (37), ktorá vpustila paparazzov pod sukňu. Namiesto bielizne jej vykukol holý zadok.

Herecká náruživosť v akcii! Francúzsky sviatok kinematografie sa netočí len okolo červeného koberca a honosných premiér. Osobnosti zo sveta šoubiznisu sa totiž stretávajú aj na obedoch, v rámci tlačových konferencií a pri ďalších príležitostiach. A práve počas nich sa správajú uvoľnenejšie, v dôsledku čoho vznikajú naozaj pikantné momentky. Aj keď sa zdalo, že šokujúce prvenstvo odhalených intímnych partií si prisvojila Eva Longoria, v skutočnosti ju predbehla Zoé Félix. Tá minulý týždeň skončila v náručí svojho kolegu a obnažila pri tom poriadny kus pozadia.

Domáca hviezda s ostatnými celebritami mierila do miestneho hotela na obed, keď ju zrazu americký herec Gary Dourdan schytil ako nevestu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby brunetka nebola vydatá a predovšetkým, keby nemala krátke šaty s voľnou sukňou. Vďaka gravitácii a neposlušnému materiálu tak fotografi odišli s cenným úlovkom jej odhaleného pozadia, na ktorom chýbali nohavičky.

Zoé ako herečku objavil miestny agent v autobuse, keď mala ešte len sladkých 17 rokov. Kontaktovala ho však až o dva roky neskôr, aby získala drobnejšie herecké úlohy a zarobené peniaze mohla použiť na svoje štúdium. Jej serióznym debutom sa stala renomovaná snímka Déjà mort z roku 1998 a odvtedy za zaujímavými ponukami nemusí chodiť ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu