Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Brucho vtiahnuť, prsia napraviť: Božská 40-tka je v bikinách sexi kosť!

Bethenny Frankel aj po štyridsiatke v bikinách vyráža dych. Zobraziť galériu (2)
Bethenny Frankel aj po štyridsiatke v bikinách vyráža dych. (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY – Má postavičku ako lusk! Hoci si Bethenny Frankel (42) momentálne prechádza bolestivým rozvodom, ten sa na jej krivkách zatiaľ nepodpísal, práve naopak. Aj po prekročení prahu štyridsiatky sa televízna tvár môže pýšiť sexi telom. V bikinách by strčila do vrecka aj ďaleko mladšie kolegyne.

Má čo ukázať! Ak celebrity v Hollywoode hľadajú recept na dokonalú formu, stačí sa poobzerať po radách od Bethenny Frankel. Autorka knižného bestselleru je totiž v otázkach perfektného zovňajšku odborníčkou na slovo vzatou. Tým najlepším dôkazom sú jej vlastné krivky, ktoré uplynulý víkend bez váhania predviedla v miniatúrnych bikinách. Na piesočnatej pláži u protinožcov jednoducho nemala konkurenciu.

Brunetka si na austrálske pobrežie vyrazila za oddychom v dvojdielnych plavkách bez ramienok, ku ktorým si doladila slamený klobúk a slnečné okuliare. Keďže na vrchnom diele nemala nijaké šnúrky, z času na čas si ho ponaprávala, aby jej z objemnejších predností nespadol. Popritom sa pochválila aj plochým bruškom a vyšportovanými nohami. Manžel Jason Hoppy, s ktorým sa televízna osobnosť práve rozvádza, rozhodne má čo ľutovať. Takýto výstavný kus dámy podnikateľovi mohli všetci iba závidieť.

Bethenny si okrem plávania v morských vlnách neskôr vyskúšala aj lekcie surfovania v neoprénovom obleku. Pauza od uponáhľaného života a stroskotaného manželstva jej pritom naozaj prospela. Svedčí o tom komentár, o ktorý sa podelila prostredníctvom účtu na Twitteri: „Milujem Sydney. Počasie je krásne, ľudia sú milí a ja som nadšená, že som tu.“ Ostáva len dúfať, že sa hviezda obrazoviek v súkromí rýchlo otrasie a druhé nevydarené manželstvo hodí za hlavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu