Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi modelka odhalila, čo má pod šatami: Intímne partie v čipke!

Miranda Kerr pri predvádzaní mlynského kola ukázala priehľadné nohavičky z bielej čipky. Zobraziť galériu (20)
Miranda Kerr pri predvádzaní mlynského kola ukázala priehľadné nohavičky z bielej čipky. (Zdroj: Instagram, justjared.com)

AUSTRÁLIA – Nevinné „hrátky“ na pláži? Aj keď Miranda Kerr (29) patrí k obletovaným kráskam bez škandálov, pred objektívom si svoju cudnosť až tak prísne nestráži. Dôkazom môže byť jej nedávne fotenie v rodnej krajine. Tamojším paparazzom modelka naservírovala intímnu oblasť medzi nohami, ktorá presvitala spod čipkovaných nohavičiek.

Tá sa ale rozšantila! Hoci má krásavica od protinožcov za sebou jeden pôrod, už roky patrí medzi stabilnú zostavu anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne. S dokonalou figúrou a pôvabnou tvárou však predstavuje lákadlo aj pre iné značky. Miranda pred pár dňami svoje krivky prepožičala kampani výrobcu kozmetiky Kora organics. A na piesočnatej pláži sa naozaj bolo na čo pozerať.

Brunetka sa na pobreží poriadne odviazala a spolu s niekoľkými dievčatami predvádzala pred objektívom akrobatické kúsky. Na sebe mala len ľahučké šaty z materiálu, ktorý pripomínal bielu záclonu. Tie sa jej v zápale mlynského kola vyhrnuli, vďaka čomu jej vykuklo ploché bruško aj čipkované nohavičky. Miranda tak nakoniec vpustila pod sukňu aj číhajúcich fotografov mimo profesionálov na pľaci.

Plážová spolupráca sa zákonnej polovičke Orlanda Blooma mimoriadne páčila. Nahodená v tých istých šatách sa totiž nechala zvečniť mobilným telefónom a o výsledný záber sa podelila s fanúšikmi prostredníctvom mikroblogovacej siete Instagram. Nechýbal jej klobúk, tmavé slnečné okuliare a našpúlené pery. Zmyslom fotografie pri stole však bolo niečo celkom iné. „Opätovne ďakujem tímu, ktorý so mnou včera pracoval na kampani pre Kora,“ napísala do komentára k fotografii. Treba uznať, že pracovníkom v jej blízkosti je naozaj čo závidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu