Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horúci trapas z premiéry: Vytasila stehná, no vybehol jej celý prsník!

Britská hviezdička Amal Fashanu v odvážnych šatách obnažila viac než dosť. Zobraziť galériu (3)
Britská hviezdička Amal Fashanu v odvážnych šatách obnažila viac než dosť. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Odvážnejší outfit už nenašla? Hoci Amal Fashanu (24) má dvere do sveta šoubiznisu otvorené dokorán, očividne sa nechce spoliehať len na svojich slávnejších príbuzných. Tento týždeň tak pozvánku na premiéru využila na maximum. V provokatívnej róbe vystrkovala nohy, no fotografom naservírovala aj svoj obnažený prsník.

Kam pozriete, všade prestrih! Amal Fashanu sa vďaka otcovi a strýkovi prepracovala na televízne obrazovky v úlohe moderátorky a v súčasnosti vynakladá značné úsilie na to, aby prerazila aj v modelingovej brandži. Nad jej okatými pokusmi zaujať však médiá len dvíhajú obočie. Stačí sa pozrieť, ako pred pár dňami okorenila londýnske uvedenie thrilleru Smrteľné lži. Na červenom koberci sa svojou výstrednosťou celkom znemožnila.

Brunetka na premiéru zvolila odvážnu bordovú róbu s leopardím vzorom. Dojem ozajstnej šelmy umocňovali predovšetkým hriešne vysoké rázporky na bočnej strane, prestrih na chrbte a v prednej časti šiat. Pri chôdzi tak mladá celebrita vystavovala na obdiv svoje dlhé nohy a mala čo robiť, aby jej vejúci materiál neodhalil aj pozadie. Čerešničkou na torte sa však stal jej pravý prsník, ktorý z výstrihu vykukol aj s bradavkou.

Napriek pikantnej príchuti večera si Amal svoj zovňajšok maximálne užívala. „Móda, zvieracia potlač, udalosť, Londýn, poďme do toho, červená, podpätky,“ vymenovala prostredníctvom Twitteru prvky, ktoré jej mali priniesť všetku pozornosť fotografov. Tú si nakoniec uchmatla iba pre seba, hoci ako hlavný hrdina mal vo svetlách reflektorov stáť predovšetkým Richard Gere. Ktovie, či jej práve takáto medializácia vyčaruje lukratívne ponuky, po ktorých tak zúfalo túži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu