Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prešľap britskej hviezdy: Blesky odhalili spľasnuté prsia!

Natalie Casey v konzervatívnej róbe odhalila chýbajúcu spodnú bielizeň.
Natalie Casey v konzervatívnej róbe odhalila chýbajúcu spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Žiadna mníška! Hoci Natalie Casey uplynulú noc zvolila do spoločnosti na prvý pohľad konzervatívny outfit, v skutočnosti v ňom odhalila viac než dosť. Postarala sa o to priehľadná látka, pod ktorú si herečka neobliekla podprsenku. V centre pozornosti sa tak ocitli jej obnažené prednosti, ktoré nadobudli spľasnutý tvar.

Nehoda alebo zámer? Natalie Casey síce nepatrí k vychyteným britským hviezdam, napriek tomu divákom na domácej pôde nie je vôbec cudzia. Zviditeľnila sa vďaka seriálom na spôsob telenoviel (napríklad Hollyoaks) aj ako moderátorka. V nedeľu večer si preto vyrazila na slávnostnú ceremóniu odovzdávania cien Whatsonstage Theatregoers' Choice Awards, počas ktorej šliapla poriadne vedľa. Keď sa blyslo, bolo vidieť všetko – aj jej nahé a povädnuté vnady pod šatami.

Paradoxne, brunetka zvolila čiernu róbu vo viktoriánskom štýle, ktorá ju zahaľovala od krku až k pätám. Osudným sa jej však stal priehľadný materiál v oblasti hrudníka, pod ktorým chýbala spodná bielizeň. Cvakajúce fotoaparáty tak nakoniec odhalili aj to, čo samotná herečka možno ani nemala v úmysle. Pravdou však zostáva, že medzi zástupom fanúšikov čakajúcich na podpis sa pohybovalo aj množstvo detí.

Natalie sa medzi ocenenými herečkami neobjavila. Prekvapením sa však stala bývalá „Spajska“ Melanie C, ktorá si odniesla sošku za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Dopomohla jej k tomu rola v muzikáli Jesus Christ Superstar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu