Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bieloruská sexbomba obnažila poprsie: „Zabudla“ aj nohavičky!

Maryna Linchuk sa pred objektívom odviazala a ukázala takmer všetko. Zobraziť galériu (7)
Maryna Linchuk sa pred objektívom odviazala a ukázala takmer všetko. (Zdroj: 25 magazine)

NEW YORK – Spodnú bielizeň nepotrebuje! Hoci Maryna Linchuk (25) patrí k modelkám, ktoré predvádzajú módne kúsky a spolupracujú s prestížnymi magazínmi, nahota jej vonkoncom nie je cudzia. Svedčia o tom jej pikantné zábery, na ktorých odhalila viac než dosť. Intímnu oblasť rozkroku si síce ustrážila, no okrúhle vnady naservírovala ako na striebornom podnose.

To je ale postavička! Aj keď krásavice s bieloruským pôvodom vo svete modelingu príliš známe nie sú, Maryna Linchuk tvorí šťavnatú výnimku. Vo svetlách reflektorov sa pohybuje už viac než šesť rokov a nielen módne domy jej venujú čoraz väčšiu pozornosť. Niekoľko strán s dráždivým obsahom jej doprial aj magazín 25, pre ktorý plavovláska odhodila šaty i zábrany. Z jej dokonalých kriviek na výsledných záberoch mnohým fanúšikom doslova spadla sánka.

Maryna sa pred objektívom príliš neokúňala a bez hanby vystavila na obdiv svoje objemnejšie prednosti. Aby pôsobila ešte šteklivejšie, strčila si ruku do rozopnutých džínsov. V ďalších pózach provokovala bradavkami v priesvitnej podprsenke a štíhle krivky ukázala aj bez spodnej bielizne. Pre istotu si však nohy prekrížila, aby jej intímne partie zostali skryté.

Modelke s úctyhodnou výškou 180 centimetrov nechýba sebavedomie. V zákulisí módnej šou spred troch rokov si pochvaľovala prácu vizážistu, ktorý ju robí „ešte krajšou, než v skutočnosti je“. Udržiavať si závideniahodnú figúru pritom vraj dá poriadne zabrať. „Práve som začala plávať, pretože mám problémy s krkom. Surfujem, snowboardujem, lyžujem, boxujem a venujem sa aj kung-fu,“ vymenovala športy, ktoré jej učarovali. Na prvý pohľad sa to zrejme nezdá, no Marynin život je očividne náročný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu