Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Modelka roka (20) po ťažkom žúre: Opitá sa zbierala zo schodov!

Modelka roka Cara Delevingne sa v skorých ranných hodinách zbierala zo schodov. Zobraziť galériu (6)
Modelka roka Cara Delevingne sa v skorých ranných hodinách zbierala zo schodov. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Nepozná mieru? Hoci má mladučká Cara Delevingne (20) našliapnuté na hviezdnu kariéru manekýnky, tú neváha ohroziť kvôli bujarej zábave. Tento týždeň do skorých ranných hodín vymetala bary, pričom triezva rozhodne neodchádzala. Podgurážená alkoholom sa „zosypala“ rovno na schodoch.

Koleduje si o padáka aj o nepríjemný úraz! Pre každú, nielen začínajúcu modelku, je alfou a omegou kvalitný spánok a vyhýbanie sa situáciám, ktoré zaváňajú zranením. Cara Delevingne sa na udeľovaní britských módnych cien síce dočkala titulu Modelka roka 2012, no príklad by si z nej ostatné dievčatá brať určite nemali. Plavovláska totiž neváha rovno z móla vyraziť do baru a zabávať sa takmer do rána bieleho.

Cara ešte v pondelok popoludní hviezdila na prehliadke módneho domu Burberry, ktorý so svojou kolekciou zavítal na práve prebiehajúci Londýnsky týždeň módy. Hneď potom si vyhľadávaná modelka odskočila na podujatie War Child BRIT Awards Concert  with Muse, odkiaľ si to namierila na ďalší záťah v centre britskej metropoly. Cestu domov okolo piatej ráno však sama celkom nezvládala. Len čo vytiahla päty z párty, zapotácala sa a spadla rovno na schodoch. V tej chvíli si zrejme absolútne neuvedomovala hrozivé dôsledky, ak by pád skončil škaredšie. Stačilo jedno vážnejšie zranenie a jej sen o uznávanej supermodelke by sa navždy rozplynul.

Ospevovaná dvadsiatka si to za zábavou nenamierila sama, ale v spoločnosti najlepšej kamarátky Rity Ory a speváka Harryho Stylesa. Jej údajný milenec Jake Bugg sa však neobjavil. „Cara a Jake sú spolu. Prvý raz sa stretli pred pár mesiacmi na párty, kde prišla s najlepšou priateľkou Ritou Orou. Išli do toho po hlave,“ potvrdil zdroj blízky dvojici denníku The Sun. Ostáva len dúfať, že Cara si čoskoro uvedomí, aké riziká jej divoký životný štýl prináša.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu